Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Redken - All Soft


Haarproducten die de naam krijgen All Soft, die horen toch gewoon in elke badkamer thuis! En ja hoor, ze bestaan wel degelijk, want Redken heeft er een heel gamma van met daarin een shampoo, conditioner, verzorgend masker, olie en ook één nieuw product, nl. Mega Mask.
De producten uit het All Soft gamma geven zachtheid en hydratatie voor droog en broos haar. Dankzij de nieuwe formule met arganolie wordt het haar handelbaar, soepel en glanzend.
Dat vraagt voor een test:

Nieuw bij Redken is dus het Mega Mask. Hij is verkrijgbaar in het All Soft gamma (voor droog en broos haar), maar ook bij het gamma Xtreme (voor beschadigd haar) en het gamma Color Extend Magnetics (voor gekleurd haar).
Ik testte hem dus in het All Soft gamma, samen met de shampoo en de conditioner.

De producten bevatten formules met RCT, het eerste proteïnecomplex dat het haar op drie niveaus gaat verzorgen, van wortel tot punt en tot in de kern. Die formule bestaat uit:
- Sojaproteïnen (geven de wortels extra steun)
- Arginine (verzorgt het haar tot in de kern)
- Sepicap (verbetert de toestand van de punten)

Daarnaast bevatten ze arganolie, die echt zorgt voor die intense en langdurige zachtheid, en niet enkel vlak na het wassen.
Maar ik merk ook dat mijn haar extra soepel, glanzend en ook gezonder lijkt door het gebruik van deze producten.

Nieuw is dus het Mega Mask, een haarmasker die bestaat uit twee formules in één tube. Hij heeft een intens verzorgend effect dat tot drie wasbeurten kan blijven duren.
Hij brengt makkelijk aan, voelt zacht en creamy aan en hoeft ook helemaal niet zo lang op je haar blijven alvorens je hem kan afspoelen.

Ik voel echt een verschil in mijn haar na het gebruik van deze producten, al kan ik nu nog niet zeggen of ze echt de toestand van de punten echt gaan verbeteren, daarvoor moet ik ze iets langer gaan gebruiken denk ik. Nog een pluspunt, de geur van deze producten is echt heerlijk, zacht met een kleine zomerse toets.

Wat denken jullie van deze All Soft producten? Kan jullie haar dat ook gebruiken?

Redken All Soft
Shampoo - 300ml - €22.80
Conditioner - 250ml - €24.90
Mega Mask - 200ml - €36.40
Verkrijgbaar in de Redken kapsalons