Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: NYX Illuminator Enigmatic


Ik stapte vorige week de NYX in Gent binnen, omdat ik een nieuwe concealer nodig had (ik ging voor de Gotcha Covered in Naturel). Natuurlijk ging ik niet alleen met de concealer buiten! Ik kocht ook nog een nieuw oogpotlood (in zacht roze) en wou ik al lang één van hun highlighters uitproberen.
Ik was heel erg benieuwd naar hun vloeibare highlighters, ze hebben er echt hele mooie, maar voorlopig ging ik toch nog voor een poeder, namelijk de NYX Illuminator in de kleur Enigmatic, en wat een geweldige kleur!

Ik was ook fan van hun vloeibare Born to Glow highlighter in Sunbeam, die is echt heel mooi maar heel opvallend, dus ik liet die nog even liggen. Bij de poeders sprong meteen de NYX Illuminator in Enigmatic me in het oog. Een zacht roze highlighter met een gouden gloed.
Hij ziet er heel erg roze uit, maar dat valt best goed mee eens op het gezicht aangebracht. Hij is perfect in combinatie met een roze blush.

Je hebt ook helemaal niet veel nodig om echt resultaat te zien, en geeft direct een mooie en warme glow. 
Om hem nog extra te laten uitkomen kan je hem bovenop een vloeibare highlighter aanbrengen, of vochtig aanbrengen, maar hij komt ook mooi en subtiel uit als je hem gewoon aanbrengt.

Highlighter is een product dat nog niet door iedereen gekend is of gebruikt wordt, terwijl ik dat toch echt dé afwerking vind in je make-up look.
Je brengt hem het beste aan met een platte kwast die niet te groot is, je kan ook een oogschaduw borstel gebruiken.
Waar breng je het nu precies aan? Op de bovenkant van je jukbeenderen voor een frisse blik, op je neusbrug om je neus smaller te laten lijken, onder je wenkbrauwen en in je binnenste ooghoeken voor een open en wakker blik en op je cupidoboog (kleine boogje net boven het midden van je bovenlip) om je lippen voller te laten lijken.

Wat denken jullie van deze Enigmatic? Gebruiken jullie zelf highlighter?

NYX Illuminator Enigmatic (verkrijgbaar in 5 tinten) - €11
Verkrijgbaar in de NYX winkels (Gent, Antwerpen en Hasselt)