Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wellness Pure Destelbergen


Vorige week vrijdag begon voor mij het weekend al, en dat zette ik samen met mijn ventje heerlijk genietend in met een bezoekje aan Wellness Pure in Destelbergen (Nabij Gent, dichtbij E17).
Het was al meer dan twee jaar geleden dat we er nog eens geweest waren, ze hebben intussen ook een nieuwe jacuzzi dus werd het dringend tijd om nog eens langs te gaan!
We boekten het ontbijt arrangement, wat echt helemaal in orde was!

Wellness Pure is een privé wellness die je kan gaan afhuren voor twee of drie uurtjes. Je kan daarbij ook extra kiezen voor een arrangement met ontbijt, chocoladefondue, warme hapjes of spaghetti.
Sowieso is inbegrepen in de prijs een glas vers fruitsap, water en vers fruit, maar ook draadloos internet, krant van de dag en weekbladen, gebruik van badjassen, handdoeken, slippers en producten!
Je hoeft zelf aan niets te denken om mee te brengen, alles is er voorhanden.
(Nog een leuke extra, als je in de week van je verjaardag langs gaat, krijg je gratis een fles cava aangeboden).

De wellness bevat een Finse sauna, infrarood sauna, stoomcabine, jacuzzi op het overdekte terras, inloopdouche, relaxruimte binnen met haard en een supergezellige buitenruimte.
Mijn favoriet is toch eigenlijk de jacuzzi (de nieuwe jacuzzi is trouwens geweldig) maar ook de stoomcabine! Het is er ook gewoon heel gezellig zitten, echt even helemaal relax en zalig niets doen, doen we veel te weinig. Onze drie uren zijn voorbij gevlogen.

Ook het ontbijt was echt helemaal in orde, superlekker en heel erg veel keuze. We hebben het niet volledig op gekregen, er was dus meer dan genoeg!
Je hoort het, wij zijn helemaal fan!

Wat denken jullie van Wellness Pure? Zijn jullie er al eens langs gegaan?
Neem zeker eens een kijkje op de website van Wellness Pure of volg hen via hun facebookpagina, waar je bv ook op de hoogte wordt gehouden van last minutes (altijd handig).

Wellness Pure
Kouterstraat 55
Destelbergen

Ontbijt arrangement (3u wellness/2pers) - €155