Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: SELF - Boost of Freshness Facial Lotion


Ik liet jullie eind vorig jaar al kennis maken met het Belgische beauty-merk Self. Het is een 100% natuurlijke verzorgingslijn met topproducten die je huid verzorgen en beschermen.
De producten bestaan dus uit natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, macadamia, arganolie, shea butter en mandarijn. Daarnaast zijn ze vrij van parabenen, artificiële geuren en kleuren, en andere chemische bestanddelen. Ze zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk, ecologisch en zeker niet getest op dieren!
Ik probeerde ondertussen de Boost of Freshness Facial Lotion, een natuurlijke, zachte reinigende gelaatsmelk, en daar vertel ik jullie vandaag wat meer over.

De Boost of Freshness Facial Lotion is een zachte reinigende gelaatsmelk met meervoudige werking. Ze verwijdert talg, onzuiverheden en make-up zonder de huidbarrière te beschadigen of uit te drogen. Ook bij de delicate huid rond de ogen.
Bovendien zorgt ze voor een efficiënte hydratering en verkleint ze de poriën zonder de vochtbalans aan te tasten.

Deze is echt geweldig voor mijn huid. Hij is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, allergische huid. Zeer werkzaam bij huidaandoeningen zoals eczeem. En kan zowel voor de gewone, gevoelige als droge huid gebruikt worden.
Ik vind het heel belangrijk om mijn gezicht elke avond grondig te reinigen, en deze doet dat echt goed terwijl ik toch het gevoel heb dat mijn huid ook verzorgd wordt en helemaal niet droog aanvoelt nadien.

Ik vind het belangrijk om me te focussen op welke producten ik gebruik op mijn gelaat, omdat ik daar heel gevoelig voor ben, daarom vind ik deze 100% natuurlijke producten van Self echt een must.
Hij kan zowel 's morgens als 's avonds gebruikt worden, ik gebruik ik voornamelijk 's avonds om mijn make-up eraf te halen en mijn gezicht te reinigen.
Ik ben dus heel tevreden met dit producten, en kan het iedereen aanraden, zeker mensen die een probleemhuid hebben.
En daarnaast zien ze er ook geweldig leuk uit, de roze verpakking staat zo mooi in de badkamer!

Wat denken jullie van deze Boost of Freshness? Hebben jullie al producten van Self uitgeprobeerd?

Self- Boost of Freshness Facial Lotion
150 ml - €37.25
Meer info over de ingrediënten en de andere producten, vind je in de webshop