Mogelijk gemaakt door Blogger.

DIY: customize your look with Veritas


Je kan er niet naast kijken, patches op kledij, schoenen, ... zijn helemaal hip en dat blijft ook voor de komende lente/zomer zeker het geval. Maar het leuke is, je hoeft niet te kopen wat er beschikbaar is in de winkel, je kan gewoon zelf aan de slag gaan met enkele basisitems en daar patches naar jouw keuze aanbrengen op de plaats die jij zelf wilt. Ze zijn ook perfect om te combineren met pins, voor een extra touch.
Ik ging aan de slag in samenwerking met de leukste spulletjes van Veritas om enkele items te gaan personaliseren. Zo gaf ik een effen roze bomber jacket en een grijze baseball pet een nieuwe look, maar je kan nog zoveel andere dingen gaan customizen, zoals jeansjasjes en -broeken, sneakers, een totebag of zelf pins op een papiertje steken om zelf een leuk kaartje te maken!
Kijken jullie even mee naar het resultaat:

Het is helemaal niet moeilijk om je item een totaal andere look te geven, de pins/broches kan je gewoon opspelden en ook regelmatig wisselen, wat het superleuk maakt, en de patches strijk je er supersnel op. Het enige moeilijke is om te beslissen welke je nu precies wil gaan gebruiken, want ze hebben zoveel toffe dingen!
De patches zitten meestal per stuk verpakt (tenzij hele kleintjes per 2 of 3), en de pins en broches komen in een pakketje per 3 of 4.

Toen ik eindelijk mijn keuze had gemaakt, kwam het leukste deel. Kijken waar ik ze precies wou aanbrengen, uitproberen en ze dan ook echt bevestigen. Ik was nadien ook heel erg blij en trots met het resultaat, ook al is het makkelijk, je hebt het toch zelf gemaakt en dus een uniek stuk in je kleerkast hangen!
Op de pet gebruikte ik voornamelijk pins, omdat je dan kan gaan afwisselen hoe ze er moet gaan uitzien. Ik probeerde ook enkele patches uit door ze er even op te leggen, maar ben voorlopig enkel nog voor pins en broches gegaan.

Voor het roze bomber jacket wist ik al onmiddellijk dat ik niet anders kon dan de grote sequin unicorn zeker te gebruiken, en omdat hij redelijk groot was, besloot ik om die op de rug te plaatsen.
Verder koos ik voor items die helemaal bij mij passen, vrolijke kleurtjes, leuke figuurtjes zoals een ijsje, fruit en ook de Good Vibes mocht zeker niet ontbreken!
Wat denken jullie, een Petra-jasje of niet?

Wat vinden jullie van het resultaat? Gaan jullie zelf ook soms aan de slag, of misschien nu wel na het zien van mijn artikel, om items te personaliseren?

Veritas #customizeyourlook
Bomber jacket - €29.99
Baseball Pet - €9.99
Patches/pins/broches - prijzen  vanaf €1.50
Verkrijgbaar in de Veritas-winkels of de onlineshop

Post in samenwerking met Veritas