Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Le Petit Marseillais - Beautifying & Marine


Zomers weer vraagt ook voor zomerse producten in de badkamer, en met Le Petit Marseillais kan je nooit misgaan. Ze hebben hele fijne producten met natuurlijke geuren en unieke combinaties die je altijd meenemen naar het warme zuiden. En natuurlijk ook deze zomer, met een nieuwe verzorgende douchegel Marine, met mediterane algen en zeemineralen, en het gamma Beautifying met abrikozenolie, witte lelie en parelmoer. Met elk product haal je de zon in huis, en zorg je voor een zachte en gehydrateerde huid.

Voor de verzorgende douchegel Marine heeft Le Petit Marseillais gebruik gemaakt van twee zeldzame en unieke ingrediënten, namelijk mediterrane algen en zeemineralen. De Middellandse Zee-alg is een waterplant die heel wat vitaminen bevat, en die werkt als natuurlijk hydraterend product voor de huid.
Zeemineralen zijn dan weer rijk aan minerale zouten en magnesium. Ze zorgen voor frisheid en houden de vochtbalans van de huis in stand! Perfecte combo tijdens de zomer dus als je het mij vraagt!

Deze Marine douchegel heeft een geltextuur, die heel fijn en verfrissend aanvoelt op de huid, en ook de geur is heel verfrissend en fijn. Hij is pH-neutraal en daardoor geschikt voor alle huidtypes, en zorgt voor een heerlijke zachte en gehydrateerde huid!

Nog meer zomerse producten, met het nieuwe gamma Beautifying. Daarin vind je een hydraterende melk met parelmoer, en een exfoliërende verzorgende douchecrème.
Ze bevatten Abrikozenolie, die de doffe huid gaat hydrateren en zorgt voor glans en soepelheid. Daarnaast bevatten ze ook witte lelie, wat een heerlijk zomers parfum aan de producten geeft.

De hydraterende melk heeft een romige textuur die snel door de huid wordt opgenomen en niet plakt. Je huid voelt de hele dag zacht en comfortabel aan. Daarnaast bevat deze parelmoer, die een subtiele glans achterlaat voor een mooie en stralende huid.
De exfoliërende douchecrème bevat plantaardige korrels die je huid mooier maken in alle zachtheid. Het is een eigenlijk een hele fijne scrub in de douchecrème, maar je voelt de korreltjes zo goed als niet. Je mag deze dan ook elke dag gebruiken, zodat de huid een stralende teint krijgt.

Wat denken jullie van deze nieuwe producten? Hebben jullie al zomerse producten in de badkamer staan?

Le Petit Marseillais - zomer 2017
Verzorgende douchegel Marine - 250 ml - €2.99
Verzorgende douchecrème Beautifying - 230 ml - €2.89
Hydraterende melk Beautifying - 250 ml - €4.99