Mogelijk gemaakt door Blogger.

CityMarble: Je favoriete stad op je smartphone


Iedereen heeft wel een favoriete stad, of het nu je thuisstad of je favoriete vakantiebestemming is!
Ik heb zo wel enkele plekjes die een speciale herinnering hebben of die ik dolgraag (nog) eens wil bezoeken, maar sowieso heeft de stad Gent altijd iets speciaals voor mij.
Maar of het nu Gent is of een andere plek, vanaf nu kan je bij CaseCompany je favoriete stad op een smartphone cover laten printen dankzij hun gloednieuwe concept CityMarble, om zo je lievelingsplaats altijd bij je te hebben. En het ziet er superleuk uit, ik kreeg er al veel complimenten over!

Met CityMarble geef je als eerste de plaatsnaam in en dan kan je gaan kiezen uit verschillende filters. Zo is er Art Deco (die ik gebruikte op mijn covertje), met zijn wit-zwart design geïnspireerd op de typografie van de jaren '30.
Daarnaast kan je ook kiezen voor Midnight (zwart-wit, omgekeerde van de Art Deco), Crimson (rode wegen op een zwart landschap), Classic (de naam zegt het al, hierbij heb je een klassieke cartografische inkleuring, met oa. grijs, geel, zwart en groen), Violet (dieppaarse en oranje wegen op een witte achtergrond), en als laatste Mondriaan (een kaart als kunstwerk, met zwart, wit, rood, blauw en geel).

Ik vond de Violet en de Mondriaan ook heel leuk, maar heb toch voor Art Deco gekozen. Eens je voor jouw favoriete filter hebt gekozen, kan je de kaart nog gaan in- of uitzoomen, emojis gaan toevoegen of ook de tekst gaan veranderen. Bij mij stond er Gent - België, ik heb België aangepast naar 9000 en ook een ander lettertype gekozen.
Ik ging ook voor de like emoji met het hartje, en die plaatste ik op één van mijn favoriete plekken in Gent, namelijk het Veerleplein met daar het Gravensteen en de Oude Vismijn (waar ik werk, voor Dienst Toerisme. Mijn collega's zullen waarschijnlijk ook fan zijn van mijn nieuw covertje).

Je kan voor heel wat smartphone-modellen een hoesje laten maken iPhone, iPad, iPod, OnePlus, Nokia, htc, Huawei, LG, Motorola, Samsung, Sony of zelf voor een laptophoesje.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe iPhone-cover? En voor welke stad zouden jullie kiezen?

Meer info of zelf aan de slag gaan: CaseCompany CityMarble
Prijzen vanaf €15.95
Stadgids gratis verkrijgbaar bij Dienst Toerisme - Visitgent (Oude Vismijn, Veerleplein 5)