Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Pink & Flowers


De temperaturen zijn iets aangenamer, en het zonnetje is nog steeds van de partij, just the way I like it! Daarom een leuke outfit op de blog, die helemaal past bij de lente en opkomende zomer.
Vooral de kleur roze staat centraal, dankzij het superleuke tasje van Love Moschino, die ik uitkoos bij de webshop Duifhuizen. Het past ook perfect bij het jasje met bloemenprint.

Geloof het of niet, ik was al eventjes op zoek naar een roze handtas. Ik heb in mijn collectie een frambooskleurige tas, en een koraaltint, maar echt all-the-way roze had ik nog niet. Toen ik deze schoudertas van Love Moschino tegenkwam, was het toch wel wat liefde op het eerste gezicht (er staat niet voor niets een hartje op, je ziet dat trekt toch echt aan). 
Ik vind het echt het perfecte zomer-handtasje, klein, kleurrijk en perfect voor elke zomerse gelegenheid. Het kan mee naar een communie- of trouwfeest, een gezellige bbq of avondwandeling in de stad of aan het strand. Het kan zelf mee naar een festival, door de kleur valt hij goed op en verlies je hem zeker niet uit het oog!

Het leuke eraan is, je kan hem dragen op je schouder maar je kan de band ook aan één kant vastmaken, waardoor je het kan gebruiken als clutch met polsbandje!
Ik combineerde hem in deze outfit met een superleuk bloemenjasje met roze accenten, een lichtroze t-shirt en een donkerblauwe broek.
Het jasje is gemaakt van een heel lichte stof, de mouwen zijn zowat doorzichtig, ideaal dus tijdens de lente en op zomeravonden. Het model maakt het wat sportiever, het is zo wat bomberjack-achtig, maar zonder rits, maar de print maakt het geheel net iets meer fancy
Jasje met bloemenprint - L&L, T-shirt - H&M, Broek - Next,
Ketting - & Other Stories, Zonnebril - Firmoo,
Tasje - Love Moschino via Duifhuizen tassen en koffers

Wat denken jullie van deze outfit? Hebben jullie al een roze handtas in jullie collectie?