Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Venus Pink Snap


Hoewel het niet altijd zo lijkt, de zomer komt er wel degelijk aan. We zijn ondertussen al bijna aan de helft van mei, dus het aftellen naar de zomer mag toch wel stilletjes gaan beginnen vind ik!
We kunnen ons misschien wel al een beetje gaan voorbereiden en zorgen voor mooie en gladde benen, en ik heb daarvoor een superleuk nieuw hebbedingetje, namelijk de Venus Pink Snap, een compact scheermesje in een superleuk jasje.

Het scheermesje is dankzij zijn miniformaat en opbergdoosje superhandig om overal mee naartoe te nemen, of het nu is op vakantie, een weekendje weg of misschien wel last-minute een avondje uit. Het neemt niet veel plek in beslag in je bagage of handtas, en je hoeft ook geen extra scheergel mee te sleuren. De strips naast de mesjes zorgen voor een gladde scheerbeurt wanneer ze natgemaakt worden.

Het scheermesje ligt ook makkelijk in de hand, klein maar toch verloopt het scheren heel vlot. Hij bevat een speciale mini-handgreep met antislip.
De mesjes kunnen vervangen worden door eender welke andere set van Venus mesjes, zo hoef je niet specifiek naar één model op zoek te gaan.

Het compacte scheermesje is geen nieuw product, maar wat wel nieuw is dit jaar, is de superleuke kleur! Een combinatie van fel oranje en roze maakt het zoveel leuker om te gebruiken!
Ik heb hem alvast meegenomen op vakantie, en vond hem superhandig!

Kenden jullie deze Venus Pink Snap al?

Gilette Venus Snap - Pink - €13.99
verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis,...