Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Flowers, weekend vibes and space shake


Het is alweer van eind februari geleden dat ik nog eens mijn leukste alledaagse foto's deelde. Ondertussen zijn we natuurlijk ook op vakantie geweest, en die foto's deel ik binnenkort dan in de travel-postjes, maar er is nog heel wat meer om op een rijtje te zetten.
Heel wat bloemen en frisse kleurtjes, helemaal in de lente-sfeer mijn foto's, nu mag het weer ook nog volgen aub, ik heb het nu wel gehad met die koude!!
Kijken jullie eventjes mee:

Ik was al lang dol op deze superleuke Space Shake t-shirt van Ganni, dus ik was zo blij toen ik hem eindelijk bestelde bij Fabrikkshop. En hoe leuk is de hartjeszonnebril hé?

Worden jullie ook zo blij van kleurrijke bloemen?

Dit leuke vlagje van Hema past perfect bij mijn Efteling-Unicorn!

Het weekend is er om te chillen, nog leuker met deze toffe trui! 

Nog altijd verliefd op Chip en Lumière

Ook al is het hier nog geen echt t-shirtweer geweest, ik kon toch niet wachten om mijn nieuw t-shirt aan te doen :-)

Sprinkles zijn niet enkel voor op cupcakes, je kan er nooit genoeg hebben!!

Nog meer Beauty and the Beast spulletjes, deze thee-set staat hier mooi te blinken thuis, 
samen met de schattige Belle-tsum tsum.

Vorige week woensdag ontdekte ik een nieuw plekje voor ontbijt, lunch en taart, namelijk Food Luck in Heusden (Destelbergen). Wat een tof interieur en zoveel lekkers! Een aanrader.

Ik ga niet zo vaak op bezoek naar een museum, maar ik moet dat misschien toch eens meer gaan doen. Je kan echt wel verrast worden. Zo bezocht ik deze week de tentoonstelling OER, de wortels van Vlaanderen, in het Caermersklooster in Gent. 
Ik heb echt heel wat mooie werken gezien, met dit prachtige uitzicht als afsluiter!

Zo, hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken! Hebben jullie zelf nog leuke foto's of toffe dingen gedaan de afgelopen weken?