Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Momster


Komende zondag is het Moederdag, en Vero Moda viert dit met een hele leuke #mothersday collectie. Supertoffe sweaters en t-shirts met quotes waar elke mama zich wel in herkent.
Ik vind ze superleuk, en kreeg onmiddellijk een glimlach op mijn gezicht toen ik ze de eerste keer zag. Ik draag mijn favoriet, de 'Momster' sweater, kijken jullie mee:

'Momster: what happens to mom after she counts to 3', ik vond dit supergrappig en herkenbaar. Als mama durf ik ook wel eens de 'ik ga tot drie tellen...' zin gebruiken als er niet direct geluisterd wordt.
Geprint op een grijze sweater, wat ook een kledingstuk is dat ik heel graag draag. Is ook heel makkelijk te combineren, met een comfortabele broek om te chillen of gewoon met een toffe jeans en sneakers of hakken.
Ik combineerde de trui met een jeansbroek en roze pumps, om een beetje kleur aan de outfit te geven.

Naast de Momster, is er ook:
'I'm a mom. What is your superpower?'
'Not your basic mama'
'Super mom. Super wife. Super tired'
'I got it from my mama'
'Mom/Wow'

Op moederdag zelf ga ik misschien wel voor een iets geklede outfit, maar deze is wel heel leuk om als mama te hebben of ook om cadeau te geven.
Wat denken jullie van deze collectie? Herkenbaar voor andere mama's, en welke quote is jouw favoriet?

Vero Moda #mothersday
Momster sweater - €29.99