Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: L'Occitane - Terre de Lumière


Wat een heerlijke zomerse dagen, daar hebben we toch allemaal naar uitgekeken. Ook al is het nog steeds lente, heerlijk om wat zon en wat warmte te voelen, en ook eindelijk het moment om een nieuw zomers parfum uit de kast te halen.
Voor mij, de Terre de Lumière van L'Occitane, geïnspireerd op het Gouden Uur, ook wel het magische uur genoemd, waarbij de hemel vurig oplicht en de aarde een mooie gouden gloed krijgt.
Benieuwd naar deze geur, ik vertel er graag wat meer over:

L'Occitane is een merk die mij sowieso heel erg aanspreekt, ze hebben eigenlijk alleen maar heerlijke geuren, die heel natuurlijk zijn, en hele fijn producten, die je zo meenemen naar de Provence.
De geur van het nieuwe parfum Terre de Lumière is een heel veelzijdige geur. Een verrassende samensmelting tussen een verleidelijke zoetheid en een aromatische frisheid. Het is de eerste Gourmand geur van L'Occitane, en je zou hem inderdaad letterlijk willen opeten.

Topnoten: Bergamot, Muskuszaad en Roze Peper.
Hartnoten: Lavendel en Honing
Basisnoten: Acaciabloemen, Amandelen, Tonkabonen en Witte Muskus.

Ik ben zelf niet zo een fan van al te zoete geuren, dus ik was wel heel benieuwd naar hoe ik deze geur zou vinden. Maar hij is heerlijk! De zoete geur die je in het begint ruikt vervaagt naar een heerlijk warme zomergeur, die je meeneemt op vakantie.
Het fijne is ook, hij blijft echt de hele dag hangen maar hij is toch niet al te overweldigend.

Ook de verpakking sprak me direct aan. Minimalistisch en simpel, maar toch heel elegant en zomers. Het past er echt helemaal bij. De goudgele fles lijkt als de stralende zon, en de dop symboliseert de Provençaalse lucht. En het doosje zelf geeft ook echt de zonnestralen weer.

Wat denken jullie van deze nieuwe zomergeur van L'Occitane? Hebben jullie al een nieuwe zomergeur in huis?

L'Occitane Terre de Lumière Eau de Parfum
50 ml - €65 / 90ml - €89
Ook verkrijgbaar in deze lijn: douchegel, bodylotion, handcrème en stuk zeep.
Te koop in de L'Occitane winkels of in de online shop