Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping is always a good idea


Tijdens mijn vakantie in Amerika, werd er natuurlijk ook een heel klein beetje geshopt. Niet zo heel veel, maar er stonden enkele winkels op mijn to do-lijstje, waar ik toch zeker een kijkje wou gaan nemen, zoals oa. Bath and Body Works en Sephora.
Ik kocht er natuurlijk ook een aantal leuke beauty-items, die ik eventjes op een rijtje voor jullie heb gezet.

Ik was natuurlijk helemaal in zomerstemming, en ben sowieso fan van tropische geurtjes met kokos, dus deze konden niet ontbreken. Op de bovenste foto zien jullie:
- Fiji White Sands van Bath&Body Works, een antibacterial handspray. Ideaal dus om je handen te ontsmetten, minder nat dan de handgels. Heeft echt een heerlijke geur.
- Underarm Deodorant Wipes van Pacifica (vond ik bij Walmart). Ze zijn heel natuurlijk en heel aangenaam om te gebruiken. De geur blijft de hele dag hangen!
- At The Beach Fine Fragrance Mist van Bath&Body Works. Deze is echt mijn favoriete geur, heb hem al heel vaak gedragen. Een heerlijke verfrissende spray met de geur van kokos en frangipani bloemen, met een vleugje zeewater.
- Honolulu Sun anti-bacterial handgel van Bath&Body Works. Ik heb er altijd eentje in mijn handtas zitten, en deze zomergeur kon niet ontbreken.
- Tahiti Island Dream is ook een Fine Frangrance Mist van Bath&Body Works. Een zomerse mix van kokoswater, mandarijn, kiwi bloesem, frangipani en vanille. Ik vind hem ook heel fijn, maar de At The Beach toch iets liever als ik echt zou moeten kiezen.

Niet alleen zomerse tinten, maar ook roze kleurtjes springen me direct in het oog.
- Het paarse item is een gezichtsreiniger van Forever21, maakt mijn huid heel zacht als ik hem gebruik.
De Tattoo Liner van Kat von D is ondertussen al mijn derde, ik had gewoon een reserve meegenomen want mijn tweede is ondertussen ook al even in gebruik. Dit is echt de fijnste eyeliner die ik al gebruikt heb.
- Verder kocht ik nog vier antibacterial handgels van Bath&Body Works: Rockstar, Melon Forever, Pink Chiffon en Eggshausted.
- Mini Bebe is een handcrème, ik geef toe, de verpakking alleen deed het hem! Maar gelukkig ook een hele fijne handcrème met een heerlijke geur van oranjebloesem. Ik kocht deze bij Sephora.
- Bare Minerals Original Foundation, is een poederfoundation. Ik kreeg de tip van vriendin Deb, die helemaal fan is van het merk en dit product. Ik vind hem inderdaad heel erg fijn!
- De roze strikjes zijn leuke plakkers om je haar opzij te houden als je bv je make-up doet. Ik vond deze bij Forever21.
- De Secret Clinical Strenght is een supergoede deodorant. Ik had eerder al de gewone versie maar deze Clinical doet het nog beter voor mij! Perfect voor warme zomerdagen.
- Vergeten op foto zetten, maar ik kocht ook de Dior Lipglow liner, die zorgt voor een mooie natuurlijke roze tint.

Too Faced heeft altijd leuke producten, en toen ik het White Chocolate Chip palette zag liggen, wou ik hem graag uitproberen. Zoveel leuke oogschaduw-kleurtjes, al mis ik toch nog enkele donkerdere tinten.
De Chocolate Soleil kreeg ik gratis bij mijn bestelling, ik mocht uit enkele miniatuur-items kiezen, en ging voor deze fijne matte bronzer.
Ik gebruik ze binnenkort zeker eens in een make-uplook, die ik op de blog zal plaatsen.

Zo, op zich valt het allemaal best mee, toch!? Ik kocht ook nog enkele kledingstukken bij Forever21, maar niet heel erg veel (een rok & t-shirt, zie je al op onderstaande foto, en nog een trui), verder wat lekkernijtjes en souvenirtjes.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Hebben jullie onlangs nog leuke beauty-items gekocht?