Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kérastase viert moederdag


Binnen twee weken is het zo ver, dan vieren we Moederdag. Het is niet altijd makkelijk om een leuk geschenk te vinden, en ook in de winkels kom je tal van dingen en ideetjes tegen.
Maar Kérastase komt met een leuke actie, Mother-Daughter ties, waarmee ze eigenlijk een ode willen brengen aan de unieke band tussen moeder en dochter. Ze doen dat met een exclusief geschenk dat het haar mooier maakt en elke stijl afmaakt, namelijk met een sjaaltje speciaal gecreëerd voor Moederdag dat je gratis krijgt bij aankoop van één van hun vijf best verkopende duo's.

Borstelen, vlechten, kammen, ontwarren zonder traantjes en het eerste bezoek aan een kapper voor volwassenen, het zijn stuk voor stuk mijlpalen in een lange traditie en zorgen voor die band tussen moeder en dochter.
En Kérastase zegt in zijn salons wereldwijd getuige te zijn van de innige band tussen moeders en dochters en wil met dit initiatief die band versterken. Het past ook volledige in hun visie om producten die van generatie op generatie worden doorgegeven te ontwikkelen.

Het sjaaltje in beperkte editie heeft de rijke en fascinerende kleuren van Kérastase, geïnspireerd op de lentedefilés van 2017. Het geometrische motief illustreert de harmonie tussen de generaties. Het herinnert aan de band die ons samenbrengt, de warmte die ons omgeeft. En het vervolmaakt het evenwicht tussen kracht en vrouwelijkheid.
Ik ben heel erg fan van de kleurencombinatie, het oranje met het blauwe vind ik heel krachtig en vrolijk.

Er zit een klein boekje bij met daarin drie looks die je met het sjaaltje in je haar kan gaan maken (zijknoop, zijvlecht en tulband). Ik heb zelf nog een andere look gemaakt, best maar simpel, maar er zijn er natuurlijk nog meerdere. Mijn vriend vond het alvast al leuk om te zien toen ik zo beneden kwam
Je kan hem ook gewoon als sjaaltje rond je hals gaan dragen, of aan je handtas bv. Zoveel leuke manieren om met een sjaaltje aan de slag te gaan.

Jij krijgt deze dus gratis bij aankoop van één van de best verkopende duo's van Kérastase, namelijk Discipline, Elixir Ultime, Nutritive, Réflection en Resistance.
Hier op de foto's zie je het duo uit de Réflection-lijn, namelijk een beschermende shampoo en glansversterkend masker voor gekleurd haar. Die mijn haar niet enkel zacht maken, maar ook geweldig ruiken.

Wat denken jullie van dit Moederdag-geschenk? En van de look met het sjaaltje?

Beschikbaar in de Kérastase kapsalons