Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: My Yankee Candle Summer Collection


De zomer is nu wel echt in het land, en ik kies niet alleen voor zomerse geurtjes op mezelf, maar ook voor mijn huis! Ik zette afgelopen winter mijn Yankee Candle kerstcollectie op een rijtje, nu dus eens tijd om al mijn heerlijke zomerkaarsen eens op de blog te delen.
Ik ben echt een Yankee Candle fan, je betaald iets meer maar de geuren zijn heerlijk en blijven ook echt hangen. Ik kocht vorige winter enkele nieuwe zomergeurtjes en had er ook al enkele die toch al redelijk goed opgebrand zijn.

De laatste nieuwe geurtjes zijn Fiji Beach en Tahitian Tiare Flower.
Fiji Beach komt uit de World Journeys collection, die geïnspireerd zijn op heel wat droombestemmingen en bestaan uit pure natuurlijke extracten. Ze hebben ook twee wieken, wat ervoor zorgt dat de kaars vollediger kan opbranden en minder restanten aan de zijkant achterlaten.
Fiji Beach ruikt niet zo heel fel, maar heeft toch een fijne zomerse zeewater/strand-geur met een bloemige geur gecombineerd.

De Tahitian Tiare Flower is één van mijn favoriete zomerbloemen, en ook producten met deze die vind ik altijd heel erg fijn! En ook deze Yankee Candle is een aanrader. Een zachte geur, maar wel heel warm en zomers. Ik vind hem geweldig, mijn favoriete zomergeur tot nu toe!

Pink Sands heb ik al langer en heeft ook al regelmatig gebrand. Ik vind de geur heel aangenaam, maar als hij echt brand dan vind ik hem soms iets te fel. Een echte exotische zomergeur, een mix van citus, meloen en osmanthus bloemetjes. Perfect ook om buiten te zetten op warme zomeravonden.

Nog eentje die ik al had, is de Black Coconut, en zoals je kan zien is hij bijna op, wat dus wil zeggen dat ik het een hele fijn geur vind. De geur van kokosnoot, tropische bloemen en ananas, heerlijk!
Heel relaxend en zomers. Als je zoals mij een kokos-lover bent, dan gaat dit ook zeker eentje zijn voor jou!

Nog een laatste jar in mijn collectie, een kleintje met de geur Pink Peony. Meer een lentegeurtje, maar kan zeker ook in de zomer branden. Pioenrozen zijn één van mijn favoriete bloemen, en deze ruikt er echt helemaal naar als ook mijn huis als deze brandt!

Als laatste nog enkele samplers en een wax melt, ideaal om de geur te leren kennen.
Zo kocht ik Macaron Treats in een wax melt, een zoete geur met vanille en amandel. Bij de samplers ging ik voor Margarita Time, een frisse mix van citrus en tropische vruchten. Wild Mint, een frisse muntgeur. Citrus Tango, een zonnige fruitmix van exotische fruit, ananas, passievrucht, mango, perzik, ... en als laatste Sweet Strawberry, met de heerlijke geur van zoete aardbeien.

Wat denken jullie van mijn zomerkaarsen-collectie? En heb jij zelf een favoriete geur voor in huis tijdens de zomer?

Yankee Candle, verkrijgbaar oa. bij
- Yankee.co.uk
Wander & Co
- Stonemanor, Everberg