Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Coach sunnies


Met dit weer kunnen we het wel gebruiken, een zonnebril op ons gezicht! En hoewel we meer nieuwe kleren of schoenen kopen, een zonnebril mag ook wel al eens afgewisseld worden. Ik heb er ondertussen al enkele in mijn collectie, in verschillende vormen en kleuren, maar ik merk toch dat ik vaak naar een zwart exemplaar teruggrijp.
Mij nieuwste is deze geweldig mooie Coach zonnebril, nemen jullie een kijkje mee!

De solden zijn al vroeger gestart bij Smartbuyglasses, want ze houden een seizoensuitverkoop tot wel 70% op alle merken! Het leuke daaraan is dat je dan eens voor een exclusiever merk kan kiezen maar toch niet volle pot hoeft te betalen.
Meestal hebben ze wel maar één exemplaar per bril meer op voorraad, dus als je een favoriet hebt, niet te lang aarzelen zou ik zeggen!

Ik mocht er eentje uitkiezen van Smartbuyglasses, en ging voor deze zonnebril van het merk Coach.
Hij is momenteel dus niet meer in het zwart verkijgbaar, maar wel in Havana (bruintinten).
Maar ik ben heel blij met mijn zwarte versie, vind hem stijlvol en draagbaar, en heeft een mooie afwerking aan de zijkant, voorzien van de merknaam.
Hij zit ook in een mooie case, om de bril en vooral de glazen te beschermen. Ik heb nogal vaak de gewoonte om mijn zonnebril los in mijn handtas te steken, maar ik merk toch dat er dan na verloop van tijd krassen opkomen! Dus deze ga ik toch iets beter proberen te verzorgen. Daarnaast krijg je sowieso twee jaar garantie op je zonnebril, wat ook mooi is meegenomen!

Wat vinden jullie van mijn nieuwste exemplaar? Hebben jullie ook al een nieuwe zonnebril in huis?

Post in samenwerking met Smartbuyglasses