Mogelijk gemaakt door Blogger.

Movie: Wonder Woman


foto Warner Bros
Het moet niet altijd een mannelijke superheld zijn, maar deze keer gaat alle aandacht naar de film Wonder Woman, die vanaf deze maand te zien is de cinema.
De film is gebaseerd op het DC Comics personage Wonder Woman en speelt zich af in het begin van de 20e eeuw. 
De film speelt pas 21 juni, maar wie zo lang niet kan wachten, moet zeker naar de komende editie van Ladies @ the Movies in Kinepolis op 6 en 7 juni.
Ik ging deze week al een kijkje nemen tijdens de avant-première, samen met mijn zus, en vertel jullie er graag wat meer over (niet teveel natuurlijk, ik wil niets verklappen).

De film Wonder Woman draait rond het personage Diana, prinses van de Amazonen en getrainde onoverwinnelijke krijger, die met haar familie op het paradijselijke eiland Themyscira woont. Als tijdens de eerste wereldoorlog de Britse piloot Steve Trevor met zijn vliegtuig crasht in de zee bij het eiland, red Diana de piloot uit het water. Als Diana van hem hoort over de oorlog, verlaat ze het eiland en gaat vervolgens naar Londen om de oorlog vroegtijdig te beëindigen, waar ze haar volledige krachten en haar ware lot zal ontdekken.

Ik ben normaal gezien niet zo een fan van films die zich afspelen tijdens de oorlog, maar ik vond deze wel heel cool, en daarnaast zaten er ook enkele grappige stukken in! De moves van de vrouwelijke krijgers worden echt op een geweldige manier in beeld gebracht, en het personage van Diana, gespeeld door Gal Gadot, vind ik een perfecte match! Ook haar tegenspeler Chris Pine, aka Steve Trevor in de film, past perfect in het plaatje. Hij komt ook precies helemaal uit deze tijd!
foto Warner Bros

Ik zou zeggen, laat maar komen die vrouwelijke superhelden!!
Gaan jullie een kijkje nemen naar de film?

Wonder Woman - vanaf 21 juni in Kinepolis
(6-7 juni al te bekijken tijdens Ladies @ the Movies)