Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Fresh Pressed


Dat vers geperst fruitsap boordevol vitamine C zit, weten we allemaal. Maar dat vitamine C niet enkel goed is voor het lichaam, maar ook voor de huid, bewijst Clinique met zijn nieuwe verzorgingslijn Fresh Pressed. De producten gaan de huid gaan verfrissen, verhelderen en herstellen, en zijn geschikt voor alle huidtypes.
Ik nam de proef op de som en gebruikte de kuur een week lang. Vandaag vertel ik er graag wat meer over.

De verzorgingslijn bestaat uit Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser, kleine zakjes met ultrafijn poeder om de huid te gaan reinigen, en de Fresh Pressed Daily Booster, kleine flacons met vitamine C. Eén flacon is goed voor zeven dagen gebruik. De reinigingspoeders zitten verpakt per stuk. Dit omdat Vitamine C het krachtigst is als het vers is.

- Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser
Dit reinigingsproduct is een ultrafijn poeder dat door water geactiveerd wordt en de huid direct wakker maakt, reinigt, verheldert en de structuur verbetert dankzij de de-aging kracht van pure vitamine C.
Hij levert een krachtige dosis verse vitamine C die al bij de eerste applicatie de celvernieuwing van de huid stimuleert.

Je giet het poeder in je natte hand. Doe er water bij en meng tot het gaat schuimen. Masseer zachtjes over de huid en laat een minuutje rusten alvorens af te spoelen.
Ik merk direct de intense frisheid op mijn huid, wat heel fijn is om 's morgens goed wakker te worden. Reinigt ook heel goed, want het voelt aan dat hij de huid ook zachtjes exfolieert. Mijn huid voelt nadien ook zacht aan.

- Fresh Pressed Daily Booster
Deze booster gebruik je na het reinigen, samen met je dagcrème. Hij bevat 10% pure vitamine C (de hoeveelheid vitamine C in de formule staat gelijk met de hoeveelheid in ongeveer 12 sinaasappelen), die de huid in slechts 7 dagen verheldert, egaliseert en haar textuur vernieuwt. Na langer gebruik zou je er nog meer voordelen gaan uithalen voor de huid.

Na 4 weken zouden pigmentvlekken met 21% zichtbaar verminderd zijn, lijntjes en rimpeltjes met 32% zichtbaar verminderd.
Na 12 weken zouden pigmentvlekken met 32% zichtbaar verminderd zijn, lijntjes en rimpeltjes met 43% zichtbaar verminderd en de huid ziet er 41% zichtbaar gelift uit.

Bij het eerste gebruik laat je het dopje er op en haal je de folie weg. Druk tweemaal stevig op het bolletje aan de onderkant om de vitamine C poeder in de kalmerende emulsie te lanceren.
Daarna 15 seconden goed schudden, en iedere keer voor gebruik. Heel het dopje weg en meng twee druppeltjes door je huidverzorging, 's morgens en 's avonds.
Mijn huid voelt direct frisser en zachter na het eerste gebruik, en na een week merk ik ook dat mijn huid gladder aanvoelde een egaler oogde. Nu  ben ik natuurlijk heel benieuwd geworden naar het resultaat na vier of twaalf weken.

Wat denken jullie van deze nieuwe verzorgingslijn van Clinique?

Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser - €25 (28 zakjes)
Clinique Fresh Pressed Daily Booster - €17 - 8,5ml / €67 (voor 4 flacons)
Clinique Fresh Pressed 7-Day System - €23,50
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be