Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essentials van Puressentiel


We kennen ze allemaal wel, de problemen die de zomer soms met zich meebrengt, zoals muggenbeten, pijnlijke gewrichten en spieren van lange wandelingen te maken, stresserende momenten om alles op tijd klaar te krijgen (laatste afwerkingen alvorens je de deur van het werk even achter je laat, op tijd koffers pakken, ...), allergieën en onzuivere lucht
Geen probleem, Puressentiel biedt daarvoor producten die veilig en doeltreffend zijn, en daarbij ook bestaan uit essentiële oliën en natuurlijke bestanddelen.
Het zijn de essentials en eigenlijk ook bestsellers van Puressentiel die je altijd bij de hand moet hebben. Ik stel ze even aan jullie voor!

De zuiverende luchtspray was ik al eerder benieuwd naar. Hij zorgt voor een zuivere en gezonde lucht dankzij 41 essentiële oliën, en is 100% natuurlijk.
Dit product helpt om de lucht in onze leefruimten te zuiveren, hij gaat kwalijke geuren en hun oorzaak gaan verdrijven, waardoor we zuivere lucht inademen.
Perfect om vervuilde of rokerige lucht te zuiveren, maar ook geuren van beddengoed, dieren, slaapkamers, vochtige plaatsen, toilet, kantoor, werkplaatsen, openbare plaatsen, auto, keuken, ... te verdrijven.
Ik gebruik deze voornamelijk in de slaapkamers, en merk echt wel een verschil!

De gewrichten en spieren roller is perfect om spier- en gewrichtspijn te verlichten en spierspanning te verzachten. Hij bevat 14 essentiële oliën en is 100% puur en natuurlijk.
Ideaal om te gebruiken voor of na het sporten, of mensen die last hebben van acute of cronische spier- of gewrichtspijn (stijve nek, rugpijn, spasmen, spierpijn, stijfheid,...). 
Hij heeft een handige massageroller om makkelijk aan te brengen en zorgt voor onmiddellijke verlichting. Kan tot drie keer per dag gebruikt worden.

De stress roller is dan weer ideaal om spanningen te verminderen en de geest te kalmeren op een natuurlijke manier. Bevat 12 essentiële oliën en is 100% natuurlijk. De aroma's van oa. lavendel, munt, sinaasappel, ... zorgen voor ontspanning en verminderen het gevoel van nervositeit.
Je brengt het product met de roller aan op de binnenzijde van de polsen, op de slapen en op de zijkanten van de hals. Wrijf de polsen tegen elkaar en adem het parfum van de essentiële oliën diep in wanneer de stress opduikt.

Als laatste de antibeetspray, met dubbele werking. Hij gaat de muggen gaan tegenhouden maar ook beten gaan verzachten, dankzij vijf essentiële oliën. Ook deze is 100% puur en natuurlijk.
Hij verjaagd tot 7u effectief muggen. Tot zes verstuivingen aanbrengen op de huid en uitwrijven om het goed te verdelen. Is ook handig om in de omgeving even te spuiten om de muggen weg te houden, ik gebruik het bv aan de achterdeur.

Wat denken jullie van deze natuurlijke producten? Hebben jullie nog essentials die niet mogen ontbreken in de zomer?

Puressentiel 
Zuiverende luchtspray - 75ml - €14,21
Gewrichten en spieren roller - 75ml - €16,60
Stress roller - 5ml - €10,30
antibeet spray - 75ml -€16,30
Verkrijgbaar in de (online) apotheek