Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Summer Nails


Hoewel ik tijdens de zomer voor mijn nagels vaak kies voor koraaltinten of pastelkleuren, ging ik deze keer voor een combinatie van roze en groen!
Ik werd geïnspireerd door Kelly Mindell van Studio DIY, die op haar instagram een afbeelding deelde van haar nieuwe manicure met deze kleurencombinatie! Ik vind het trouwens heel leuk om op instagram op zoek te gaan via toffe hashtags naar leuke accounts.

Voor deze roze-groene combinatie op mijn nagels, was ik op zoek naar 3 tinten roze (lichtroze, fuchsia en een donker frambozen-roze). Ik ben fan van de nagellakjes van Essie, die dekken goed en lakken heel makkelijk. Ik koos voor 'Need a Vacation', 'Funny Face' en 'Watermelon'. Die laatste komt op de foto's iets meer rood over dag in het echt, maar ze passen echt heel goed bij elkaar.

Voor de twee groene kleurtjes was het niet zo makkelijk om in mijn collectie iets passend te vinden. Ik zocht een zomers groen (de meeste tinten die ik heb, zijn muntgroen) en een donkergroen.
Ik koos voor de Rita Ora 'Roll in the Grass' van Rimmel, en als donkere kleur The Body Shop Green.
Ik vind ze perfect passen bij elkaar en bij de roze kleurtjes.
Ik gebruikte elk kleurtje eenmaal bij elk hand, maar ik bracht ze bij rechts niet aan dezelfde vinger aan dan bij links, kwestie van een beetje te mixen.

Na een basecoat op mijn nagels om deze te beschermen, bracht ik elk kleurtje twee maal aan. De lichtgroene kleur kon misschien nog een laagje gebruiken. Nadien werkte ik af met een topcoat, wat zorgt voor extra glans en gaat de lak langer mooi houden.

Wat denken jullie van deze kleurencombinatie? Kiezen jullie vaak voor meerdere kleurtjes?