Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney: Cars 3


Eindelijk, vandaag was het eindelijk zover. Heel wat tevreden Disney- en vooral Cars-fans, want de nieuwste Cars 3 film speelt vanaf vandaag in de filmzalen. Wij waren bij de gelukkigen, want wij konden vorige maand tijdens de première al een kijkje gaan nemen gaan nemen naar de film.
En daar was er thuis iemand heel erg blij mee, want mijn zoontje keek er al zolang naar uit!! Sinds het bekend was dat er een derde Cars film ging komen, was hij al enthousiast en natuurlijk superbenieuwd.
Ik vertel jullie vandaag al een klein beetje meer over de film, niet teveel uiteraard, want het leukste is om gewoon zelf een kijkje te gaan nemen.

Ikzelf was ook heel erg benieuwd, ik had al enkele trailers gezien en het leek me een geweldige film.
Ik was iets minder fan van Cars 2, de eerste film blijft gewoon supergoed, dus ik was heel erg blij dat de film zich terug op de echte racebaan afspeelt.

In de film racet Bliksem McQueen nog steeds heel enthousiast, tot een nieuwe generatie razendsnelle racers, zoals Jackson Storm, ervoor zorgen dat er precies een einde lijkt te komen aan zijn succes en aan zijn racecarrière.
Vastberaden wil hij terugkeren naar zijn geliefde sport, en krijgt daarbij de hulp van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar wil Bliksem laten zien dat de nummer 95 nog lang niet klaar is met racen.
De film bevat heel wat leuke boodschappen, grappige momenten en avonturen, en ook het einde van de film vind ik heel erg tof!! Zeker een aanrader!
foto's Disney

We hebben de film zelf gezien in het Vlaams, met de stemmen van oa. Jan Schepens (als Bliksem), Ella Leyers (als Cruz Ramirez) en William Boeva (als Jackson Storm). Maar sowieso wil ik de film dolgraag ook eens in het Engels bekijken, geeft toch net dat tikkeltje meer vind ik. We kunnen al niet wachten tot de film op dvd uitkomt, al vrees ik dat we waarschijnlijk nog eens de bioscoop zullen induiken tijdens de grote vakantie, met onze grote Cars-fan hier in huis.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze film, en gaan jullie een kijkje nemen?

Nog een leuke tip, wij gingen deze week ook al naar de cinema, want ook Marvel bracht een nieuwe leuke film uit, namelijk Spider-Man Homecoming. Supercool, maar ook heel erg leuk, zoveel voor de kindjes als de papa's én mama's.