Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Body Fantasies Body Mists


Voor mij geen zware parfums, zeker tijdens de zomermaanden niet. Ik kies dan veel liever voor een body mist, die naast een heerlijke geur, ook zorgt voor de nodige verfrissing.
Vandaag vertel ik jullie wat meer over de nieuwe body mists van Body Fantasies, die niet alleen lekker ruiken maar er ook superleuk uit zien.

Ze doen mij een beetje denken aan de producten van Bath&Body Works. Body Fantasies is ook een Amerikaans merk, maar gelukkig wel makkelijker verkrijgbaar ook in België, namelijk bij Di.
Een body mist heeft een veel lichtere geur dan een gewoon parfum, omdat er meer water en minder olie is toegevoegd.

Body Fantasies heeft vijf nieuwe geurtjes uit, met allemaal een leuke naam: Pink Vanilla Kiss Fantasy, Pink Sweet Pea Fantasy, Japanese Cherry Blossom, Twilight Mist en Vanilla. Ik probeerde er vier uit, enkel de Pink Vanilla Kiss Fantasy heb ik niet.
De flacons zijn ook perfect om mee te nemen in de handtas, niet te groot en niet breekbaar, en zo kan je ook makkelijk tijdens de dag eens bijsprayen!

Pink Sweet Pea Fantasy is een vrouwelijke en bloemige-fruitige geur. Hij bevat rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloesem, meloen, passievrucht en muskus. Ik vind deze heel fijn.

Japanese Cherry Blossom is een warme, bloemige geur. Hij bevat framboos, peer, pruimen, kersenbloesem, roos, jasmijn, romige vanille, sandelhout en muskus. Echt een heerlijke geur!

Vanilla is echt wel een vanille-geur zoals we die allemaal kennen, en hoewel ik dat soms te overweldigend vind, is deze heel aangenaam. Zoet, maar niet té, en ook wat fruitig. Hij bevat Fiji appel, mandarijn, ananas, aardbei bloesem, meiklokjes bloesem, bloeiende jasmijn, vanille boon, vanille muskus en karamel.

Twilight Mist is een beetje een mysterieuze geur, je herkent niet direct welke geuren hij precies bevat en dat maakt hem net zo fijn. Geen zoete geur, maar eerder bloemig met een fruitige achtergrond. Voor wie benieuwd is, hij bevat mandarijn, kokosnoot, pruim, magnolia bloesem, tijgerorchidee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon.

Ik ben heel aangenaam verrast door deze geurtjes. Ik kan ook moeilijk een favoriet aanduiden, want vind ze allemaal heel fijn op hun eigen manier. Ik wissel sowieso graag af met geurtjes, dus ik gebruik ze maar al te graag elk om beurt!

Wat denken jullie van deze body mists? Welke klinkt het meeste voor jou?

Body Fantasies - Body Mist
94 ml - €4.99/st.
Verkrijgbaar bij Di