Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Summertime - Sweets & Flowers


Het is ondertussen al van begin mei geleden dat ik nog eens mijn leukste, alledaagse foto's op een rijtje plaatste! Dringend tijd om daar verandering in te brengen dus.
Ik heb heel wat kleurrijke foto's voor jullie klaarstaan, voornamelijk bloemen en lekkernijtjes, helemaal in zomersfeer. De bovenste foto's zijn mijn favoriete roze zomer-items, zoals de heerlijke Fanta Zero Pink Pomelo, zomerse roze make-up producten en de Body Fantasies body mist in Pink Sweet Pea Fantasie.

Ook dit nieuwe Evian water Fruits & Plants is een aanrader. Verkrijgbaar in drie verschillende smaken, ik probeerde voorlopig enkel de gele (citroen-vlierbloesem)

Ik ben een paar keer gaan eten in Holy Food Market in Gent, maar bij mijn laatste bezoekje heb ik eindelijk eens kunnen genieten van een zelf samengestelde Magnum. Een aanrader!

Ik geniet nog steeds elke morgen van het uitzicht in Gent als ik naar het werk stap. Dit is mijn favoriete plekje, het is het brugje van de Burgstraat naar het Gravensteen op.

Ik vind het niet altijd makkelijk een favoriet kleurtje nagellak te vinden, maar met pasteltinten kan je nooit misgaan tijdens de zomer vind ik.

Op International Donut Day, stonden er natuurlijk donuts op het menu als dessert. Mini's weliswaar , om toch van elke smaak eens te kunnen proeven ;)

Pioenrozen, toch één van mijn favoriete bloemen.

Ik wou al van vorig jaar eens een zwempak, en ben heel blij met dit exemplaar dat ik kocht bij topvintage (de zonnebril haalde ik daar ook trouwens). Ik vond het superleuk passen bij de coca cola items dat ik deze leuke foto maakte (coca cola zelf vond het trouwens ook heel leuk, want ze deelden mijn foto op hun instagram-account :))

Ik probeerde onlangs de nieuwste Oreo thins, en vond ze superlekker! Ze zijn perfect om te doppen in koude melk, ze worden dan zo heerlijk zacht. Ik vind ze lekkerder dan de originele eerlijk gezegt.
Heb jij ze al geproefd, en wat denk jij?

Ik sluit af met de ijsjes-ballonnen, die ik vorige week als decoratie gebruikte voor mijn verjaardagsfeestje :)

Zo, hopelijk vonden jullie het leuk om zien. Wat is jullie favoriete foto?