maandag 14 juni 2010

Some Cupcake love to you all!!

Edit: For all the non-dutch readers, a big thanks to you too for reading and following my blog. I love reading the comments and please let me know what you like, don't like, would love to see... x Met dit postje wou ik eens al mijn lezers en volgers bedanken voor het bezoeken van mijn little cupcake blog! Ik vind het superleuk om jullie comments te lezen, en heb echt soms het gevoel dat ik met jullie een praatje maak. You're all so sweet, I would sit down and have some cupcakes with a lot of sprinkles on top with you guys! Dus lees je graag mee, of ben je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes in fashionland, follow me here or on facebook!! En please, laat in de comments zeker achter wat jullie goed en minder goed vinden. Wat jullie graag eens zouden lezen, of welke post jullie meer of minder zouden willen zien! I would like to know... Ik zit nu aan 170 postjes, so keep posted for a 200-post celebration with a cupcake give-away, soon to come... *Love and Sprinkles* Petra ♥

11 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg je nu ook! :-) Ben eens gaan piepen, leuk zenne! Als we naar Anvers gaan mag je me eens je advies geven zenne!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe Blog! Helemaal Petra! Zelfs ik lees mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice blog! thanks voor je comment op mijn blog :-D!
  X Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So lovely. I could die for one of these! MIAM :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij doet dat goed! Na de ex volg ik je weer van wat dichterbij ;)
  Blijven gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je blog leuk zoals hij is, Petra :D Echt waar ^^ CUpcakes cupcakes, lang geleden dat ik dat nog gemaakt heb <3 Vorig jaar was ik daar zo superbedreven in!

  En wow 170 posts, zoveel al seg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga zo door meid!
  Je doet het goed, echt helemaal jouw stijl! ;D

  Ps: Ik heb je getagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanky you for your virtual sharing of cupcakes. If there is anything I love, it is cupcakes!!!
  Congrats on the success of your blog. I can't say that I understood most of this post, but I managed a bit =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Keep all the good stuff girl! Like ya blog!! Just keep going!

  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Thanks, you're all so sweet ♥
  En daarom vind ik het ook zo superleuk!!

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram