zondag 1 augustus 2010

Love the look: Stack that bracelet

Ik vind het superleuk om vele armbanden bij elkaar te dragen. Ze moeten zelf niet passen bij elkaar, de kleur en materie mag verschillend zijn, je draagt gewoon je favoriete items bij elkaar en het geeft een supertoffe look!! Check deze foto van Sophie Monk (Australische actrice/zangeres/model), haar armbanden zijn echt leuk. Ze combineerde rood met zwart en bruin, in leder en parels.

Je kan dus gewoon al je favoriete armbandjes bij elkaar dragen, en tegenwoordig kan je ze al in leuke sets kopen ook: (klik op de foto om hem groter en duidelijker te zien) 1. Capricci 2. Asos 3. Topshop 4. New Look 5. Asos 6/7. Oasis (Asos) 8. Forever 21 9. Miss Selfridge Ook bij h&m hebben ze een supermooie set in 3 verschillende tinten:
Wat is jou favoriete armband? En draag je er ook meerdere bijeen?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb een armband van Noosa Amsterdam, die ik telkens kan veranderen!
  Ik vind het wel super gaaf al die armbandjes samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk. Ik vind het ook altijd leuk om veel armbandjes te hebben en die met elkaar te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meer van de ringen en oorbellen. Vind ze super mooi (vooral die onderste drie, helemaal mijn ding!), maar toch koop ik het op een of andere manier nooit. En al heb ik een paar armbanden, dan vergeet ik ze ook nog altijd! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb tijdens een vakantie in Tibet een keer een hele reeks armbandjes gekocht en die combineer ik ook. Ze zijn echt supermooi, en ik vind het heel erg leuk om er meerdere tegelijk te dragen. Vooral omdat ze allemaal verschillend zijn, sommige hebben bedels en andere hebben half edelstenen echt heel gaaf.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw super leuke armbanden!

  www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Kim, kende het merk van Noosa Amsterdam helemaal niet. Heb even gekeken, superleuke armbandjes!!!

  @ Suusie, ik ben ook wel voor ringen ;) En oorbellen vind ik ook leuk, maar die vergeet ik dan meestal in te steken :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram