Mogelijk gemaakt door Blogger.

An afternoon @ the beach

Vorige week las ik een leuke tip op de blog van Paulien. Ze is model, toont haar superleuke outfits en ze is gek op foto's nemen!! Check zeker eens haar blog. Ze had een leuk fotobewerkingsprogramma gevonden, toycamera analoge (hier vind je een linkje), dat ze dan ook met haar lezers wou delen. Je kan er je foto's op een leuke manier belichten en er precies oude foto's van maken. En ik ben ook gek op foto's nemen (neem er echt superveel) en probeer ook foto's te bewerken. Ik gebruik normaal Ulead Photo Express 6, en nu wou ik deze ook eens supergraag uitproberen. Ik schreef paulien dat ik het ook een superleuk programma vind, en ze wou dan natuurlijk eens resultaat zien, dus bij deze deel enkele foto's met jullie. We gingen vorige week een middagje naar zee, ideale foto's dus om te bewerken: Wat vinden jullie ervan?