Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty for cats and dogs: Pet Head

Eens iets anders, maar toch superleuk! Onlangs kwam ik deze leuke producten tegen voor je schattige viervoeter. Geïnspireerd op Tigi's Bed Head, heb je nu Pet Head. Ik heb een paar favorieten bij de echte Bed Head producten, maar de collectie voor dieren kende ik niet (weet niet eens of het al lang bestaat of niet). Heb zelf wel geen hond of kat, maar vind ze echt leuk!
Schattige verzorgingsproducten voor je hond, van shampoo's en conditioners tot een dry clean spray, ontwarringsspray en zelf een deodorant!!
Voor de katten hebben ze een droogshampoo in 'fruit fantasie', een ontwarringsspray met de geur van aardbeienyogurt en een shampoo.
Ok, het is nu niet echt een beautyproduct wat je zelf kan gebruiken, maar ik vond het zo een leuke flesjes, en diegene met een hond of poes die hun beestjes graag verwennen, is het echt leuk!!
Verder verkopen ze ook gekleurde gel, haarborstels, accessoires en kledij, dus je huisdiertje gaat niet alleen lekker ruiken, maar er ook blits uitzien!!
Bekijk zeker eens de website en ook de Nederlandse website (daar staan adresjes bij waar te koop in Nederland, geen idee voor België hoor).