Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tags and Awards

Ik kreeg awards en tags, dus ik gooi die allemaal samen in een postje!! Thanks for all the love girls!! Van Fashion Addicted en Adriana kreeg ik een Stylish Blogger Award, thanks Ladies! Van Eva's Beautyblog kreeg ik de '8 random questions tag' Hier zijn de vragen (en ze waren niet zo heel makkelijk hoor!) die ik van haar kreeg, en mijn antwoorden: 1. Als je jezelf in drie woorden zou moeten beschrijven, hoe zou je dat doen? Oh, da's een moeilijke!! Nieuwsgierig, sociaal, shopaholic...
2. Wat was jouw grootste beautyblunder ooit? (verkeerde haarkleur, make-up,...) Geen idee eigelijk, mijn haar is al altijd lang en bijna nooit gekleurd geweest, en vroeger droeg ik heel weinig make-up (misschien is dat dan wel de blunder :))
3. Waarvoor mogen we jou 's nachts altijd wakker maken? Mijn zoontje natuurlijk, babbeltje nodig, om op reis te vertrekken...
4. Wat is volgens jou dé beste eigenschap die je kan bezitten?
Vriendelijk zijn!! Bereik je al heel veel mee in het leven.
5. Mocht jij morgen plots een grote som geld winnen, hoe zou je dat besteden? Shoppen zonder naar het prijskaartje te kijken, luxe vakantie, droomhuis...
6. Welk make-up/beauty product mag volgens jou in geen enkele stash ontbreken? Ik kan niet zonder mijn concealer en blush!
7. Heb je ooit al van iets spijt gehad? Niet dat ik me kan herinneren.
8. Wat is jouw favoriete make-up/beauty merk? Ook moeilijk, heb vaste merken voor verschillende producten, die ik dan altijd opnieuw koop en voor andere dingen probeer ik graag andere dingen uit. Avene, Shiseido, Rimmel, ... En ook van Mysterious Brunette kreeg ik een tag 'beauty faq, a tag'. Hier de vraagjes en mijn antwoorden: What's your favorite makeup look? Nude/pink lips, bronzer/blush, smokey eyes en veel mascara What part of your body do you love? Vind ik een moeilijk! Love is inderdaad zo een groot woord. Ik ben best tevreden met mijn armen en benen :)
Who is your beauty icon? Ik neem vaak een voorbeeld aan Kandee Johnson. Love her looks en ook haar persoonlijkheid! What beauty product makes you feel instantly good? Zoals ik op de vorige vragenlijst al schreef, concealer en blush!! Je ziet er zoveel frisser uit. How do you look after your skin? Ik gebruik regelmatig een scrub, Love to scrub!! Reinig mijn gezicht goed voor ik ga slapen.
Af en toe een verzorging bij een dermatologe. What is your signature scent? Mijn favoriete geurtje is de DKNY Woman. What's your hair care secrets? Zelf knippen, haha! Goede verzorging met shampoo, conditioner en af en toe een masker.
Ik wissel ook regelmatig van producten, heb niet echt vaste shampoo's of zo die ik gebruik. What is your beauty pet peeve? Mijn grootste ergernissen: te veel beharing op plaatsen waar het niet zou mogen: wenkbrauwen, oksels, benen What would your desert island must haves be? waterproof mascara, zonnecreme, iets om men haar mee te beschermen tegen de zon Finally, how do you have a beauty philosophy? Draag wat je zelf wil en waar je je goed en mooi in voelt
Zo dit was het!
Ik tag iedereen die deze lijstjes willen overnemen. En geef ook aan iedereen een Stylish Blogger Award, cause you're all Stylish!!