Mogelijk gemaakt door Blogger.

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Vandaag wou ik één van mijn favoriete haarproducten met jullie delen. De 'Paul Mitchell Super Skinny Serum' Ik liet dit product ooit door iemand meebrengen uit Amerika, maar toen ik vorige week een eerste bezoekje bracht aan een pro-duo winkel, zag ik dat ze er producten van dit merk, en ook dit serum, verkopen, woehoew!!! Het is een serum dat je haar glad maakt, verzorgt, doet glanzen en 'frizz-free' houdt in elk weertype. Ook zorgt hij ervoor dat je haar veel sneller droogt! Dat is eigelijk de voornaamste reden dat ik hem gebruik. Ik gebruik het elke keer dat ik mijn haar was, en dat is elke twee dagen. Het voelt aan als een soort olie, maar maakt men haar echt niet vettig of zo! Ik heb zowiezo wel glad en niet echt pluizig haar, dus of het serum daar aan voldoet kan ik zelf niet zeggen, maar mijn haar voelt alsinds verzorgt en glanzend, en ik bespaar inderdaad heel wat tijd om mijn haar te drogen, dit gaat echt sneller! Als ik het er eens vergeet op te doen, merk ik het verschil echt wel! Hij ruikt ook superlekker, naar appel, kiwi, watermeloen, kokosnoot...(moeilijk om de geuren altijd te beschrijven) en geeft echt zo de geur van bij de kapper weer, jammer genoeg blijft de geur niet zo heel lang hangen. Normaal heb je genoeg met 1 pompje van het product, maar ik gebruik er toch 3 voor over mijn volledige haar te verspreiden. Maar dan nog, het product gaat heel lang mee. Ik wil heel graag nog andere producten van het merk uitproberen, en nu ik weet dat ze die hier in de buurt verkopen, zal dit allicht niet zo heel lang meer duren!! Bekijk even op de website van pro-duo voor een winkel in u buurt.