Mogelijk gemaakt door Blogger.

New stuff

Deze week had ik even wat tijd om te shoppen!! En ik ben overal in huis serieus kasten aan het uitkuisen, dus plaats voor nieuw gerief, haha!! Mac Lipglass Icescape die ik kocht bij de blogsale van Eva's beautyblog, en ben er superblij mee (nog eens bedankt!). Catrice allround concealer, vind ik niet zo goed voor mijn gezicht. Ik gebruik normaal een oil-free concealer, en merkt het verschil nu wel goed!! Sephora pink lipliner. Root Awakening shampoo van John Frieda, ruikt superlekker!! Had de conditioner al eens uitgeprobeerd en is me supergoed bevallen. Ik ben supertevreden van mijn Chanel Inimitable mascara (lees hier nog eens mijn review), maar jammer genoeg is hij bijna op!! Ik kocht dus de Rimmel Sexy Curves, en de Maybelline Pulse Perfection, Vibrating mascara. Welke zou ik eerst gebruiken (want aangezien een mascara ongeveer 3maand goed blijft, doe ik er liefst maar eentje tegelijk open en gebruik ik hem volledig op, als ik er tevreden van ben natuurlijk, anders zou hij wel eens achteraan in de kast kunnen belanden...)? NYX Jumbo Eye Pencil in Milk (and I love it!!) Smoking eye kit van etos, vond de verpakking alleen al superleuk, en heb vandaag de oogschaduw eens gebruikt en vind het supermooi! Nieuwe ringetjes: vlinderring van NewLook, cherry ring en flower ring (late birthday present :)) China glaze lakjes For Audrey en Good Witch? Ben zo benieuwd om ze op mijn nagels aan te zien! Ik deed ook nog een bestelling bij rituals, maar daarover volgt nog een postje!!