Mogelijk gemaakt door Blogger.

We have a shower!!

Yeay, sinds vorige week kan ik terug in de douche!! Ik ben een echt douchemens, ik kan echt genieten van een heel warme, lange douche, tot mijn voeten meestal rood zien van het warme water!! Maar we hebben boven in onze badkamer een alleenstaand bad, dus daar kan je echt niet in douchen want je kan er niet echt een douchegordijn plaatsen. We hadden beneden waar het toilet staat dan ook een voorlopige douchecabine geplaatst toen we hier kwamen wonen. Enkele tijd terug heeft mijn vriend alles eruitgehaald voor een nieuwe vloer te leggen, en de verbouwingen konden in het verlof eindelijk verdergaan!! Tot die tijd moest ik dus in bad, vind ik wel leuk om af en toe eens te doen, maar ben echt geen badmens. En je afspoelen of een snelle douche is dan ook niet zo simpel om al zittend te doen (en lang haar afspoelen al helemaal niet :s). En nu hebben we dus een supergrote inloopdouche!! Yeay, ik ben superblij!! Ik heb echt genoten van mijn eerst douche, dat ik er meer dan een half uur ondergestaan heb... Ik kon dus eindelijk mijn doucheproducten van Rituals uittesten die ik in Antwerpen had gekocht. Ik kocht er: - Yogi Flow doucheschuim, met zoete amandelolie en indiase roos. - Sunrise scrub douchecreme, met zoete sinaasappel en ceder. - Silk Route voetenbalsem, met Chineese munt en mandarijn. Ze ruiken alledrie superlekker en maken mijn huid heel erg zacht. De badkamer ruikt supergoed en je lichaam ook natuurlijk. De doucheschuim is echt heel leuk in gebruik. Het beetje gel dat je nodig hebt veranderd in schuim, verzorgt je huid en ruikt heerlijk! De scrub, ben ik helemaal verliefd op! Je voelt echt dat hij supergoed zijn werk doet, je huid voelt zacht en de geur blijft heel lang hangen op je lichaam. Nog meer dan bij de doucheschuim vind ik!! De voetenbalsem maakt mijn voeten echt superzacht en ruiken heerlijk! Het waren mijn eerste Rituals-aankoopjes en ik vind ze supergoed, dat ik er nog bijbesteld heb bij de webshop ritualsshop.nl. Ik kocht er: - Sereni-tea doucheschuim, met kersenbloesem en groene thee. - Rice scrub douchecreme, met witte rijst en kersenbloesem - Hammam Delight doucheschuim, met eucalyptus en rozemarijn De 2 groentjes moet ik nog uitproberen (maar de geur uit het flesje ruikt al super), ik moet toch eerst de rest eens opgebruiken. Maar de hammam delight moest ik toch onmiddellijk uitproberen. En de geur is echt superlekker. Je voelt je precies in een sauna, of ja hammam beter! En je huis ruikt er helemaal naar. Ook je huid voelt achteraf heel zacht!! Ik ben verkocht!! Oh ja, nog een tip. Heb gezien op de website dat er een actie is voor de doucheschuim, 2 voor 12,50€. Hebben jullie rituals al uitgetest? En wat verkiezen jullie: bad of douche?