Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wrap bracelet Giveaway

Ik vond de vorige giveaway zo superleuk om te doen, dat er alweer eentje volgt. Geen cupcakes deze keer, maar een leuke wrap bracelet. Na mijn postje over de armbanden-setjes (zie hier) wou ik jullie nog mijn favorieten van het moment tonen, die ik superveel draag. Check it out: Daarbij kwam ik op het idee om nog een zwart wikkelbandje met bedels bij te gaan halen, voor één van jullie! Dus jullie kunnen deze winnen en samen met jouw favoriete armbandjes combineren of alleen dragen, je kan er ook altijd zelf charms bij hangen. Wat moeten jullie nu doen om deze te winnen: - Volg mij via blogger, mijn facebookpagina of via bloglovin. - Post een comment met een request (review, artikel, vraagjes,...) dat jullie hier graag willen zien. - Een linkje op je eigen blog hoeft niet maar zorgt wel voor een extra kansje! For the non-dutch speaker: You can win this black wrap bracelet with charms, just follow me here, on facebook or bloglovin, and leave a comment with a request (review, article, question...) you want to see here on my blog. You can place a link of the giveaway on your own blog, it will give you an extra chance to win! Deze winactie loopt tot 21 augustus, good luck!