Mogelijk gemaakt door Blogger.

China Glaze: For Audrey

Ik gebruikte mijn nieuwe China Glaze lakje 'For Audrey' deze week voor de eerste maal, en ik vind het een supermooi kleurtje! Ik ben meestal nogal voor roze kleurtjes op mijn nagels, maar af en toe mag het ook iets anders zijn. De 'Something Blue' Collection van China Glaze bevat een limited edition Tiffany inspired turquoise creme nagellakje: 'For Audrey' Mijn tweede China Glaze lakje, en ik ben nog steeds tevreden van de kwaliteit. Lakt heel makkelijk, droogt snel en blijft lang mooi. En als je goed getraind bent in nagels lakken, kan je zelf met 1 laagje wegkomen. Ik heb er 2 opgedaan. Toen ik dit kleurtje zag bij Sofie van Fashionata, was ik direct verkocht. Ze zei ook dat het de perfecte dupe is van de Chanel Nouvelle Vaque. Vind het een mooi kleurtje, veel mooier dan bv de 'Sold out forever' van Catrice, die heb ik ook, maar heb ik nog maar eenmaal gebruikt. Vind die iets te veel naar de groene kant gaan, terwijl bij de For Audrey er echt toch een meer blauwe/turquoise tint inzit. Wat vinden jullie ervan? En wat zijn jullie favoriete nagellakkleurtjes? Ps: Bedankt aan iedereen die hier komt lezen of een comment achterlaat, ik vind het superleuk en lief!! Ik zit bijna aan 100 volgers, en ook op facebook heb ik bijna 80 volgers!!! Super!! ♥