Mogelijk gemaakt door Blogger.

Burt's Bees Citrus Facial Scrub

Ik las enkele goede reviews over de Burt's Bees Citrus Facial Scrub, en ik wou hem zelf heel graag eens uittesten!! En ik moet zeggen, ik ben er supertevreden mee! Wat zegt het product: Reveal your softer side. This natural sulfate-free facial scrub contains finely ground almonds, oats, pecans and rose petals to gently exfoliate skin. An all-natural, plant-based cleansing complex removes traces of excess oil, dirt and make-up and sweet almond oil and glycerin moisturise for smoother, softer skin, naturally. How to use it: Gently mix a small amount of scrub with water to form a paste. Gently massage in a circular motion on the face, avoiding the delicate skin around your eyes, and rinse well with warm water. Het is een heel natuurlijk product (99.69% natural) en dat merk je echt. De eerste keer dat je eraan ruikt is het een heel rare geur, maar ik begin echt van de geur te houden. Het is heel moeilijk uit te leggen naar wat het precies ruikt, maar het ruikt echt naar natuurlijke producten, kruiden precies. Het is een everyday scrub, dus je kan hem ook echt elke dag gebruiken. Ik gebruik hem elke avond in de douche. Vind ik ook de beste plaats om hem te gebruiken, want de scrub is heel grof en dik, je neem er wat uit en wrijft het met wat water open over je gezicht. Af en toe valt er dan wat vanaf, dus als je onder de douche staat is dat wel praktisch. Je voelt een zachte korrel, hij is helemaal niet ruw, en mijn gezicht voelt echt superzacht achteraf! Hij laat precies ook een laagje achter, die je huid echt kan voeden!! Een echte aanrader als je het mij vraagt. Ze hebben echt nog superleuke producten, waarvan ik er zeker nog een paar op mijn verlanglijstje heb staan. Klik hier voor de officiƫle Uk website, die verzenden naar Bel/Ned. Bij boozyshop verkopen ze enkele producten van het merk, maar helaas niet superveel.