zondag 8 augustus 2010

We have a shower!!

Yeay, sinds vorige week kan ik terug in de douche!! Ik ben een echt douchemens, ik kan echt genieten van een heel warme, lange douche, tot mijn voeten meestal rood zien van het warme water!! Maar we hebben boven in onze badkamer een alleenstaand bad, dus daar kan je echt niet in douchen want je kan er niet echt een douchegordijn plaatsen. We hadden beneden waar het toilet staat dan ook een voorlopige douchecabine geplaatst toen we hier kwamen wonen. Enkele tijd terug heeft mijn vriend alles eruitgehaald voor een nieuwe vloer te leggen, en de verbouwingen konden in het verlof eindelijk verdergaan!! Tot die tijd moest ik dus in bad, vind ik wel leuk om af en toe eens te doen, maar ben echt geen badmens. En je afspoelen of een snelle douche is dan ook niet zo simpel om al zittend te doen (en lang haar afspoelen al helemaal niet :s). En nu hebben we dus een supergrote inloopdouche!! Yeay, ik ben superblij!! Ik heb echt genoten van mijn eerst douche, dat ik er meer dan een half uur ondergestaan heb... Ik kon dus eindelijk mijn doucheproducten van Rituals uittesten die ik in Antwerpen had gekocht. Ik kocht er: - Yogi Flow doucheschuim, met zoete amandelolie en indiase roos. - Sunrise scrub douchecreme, met zoete sinaasappel en ceder. - Silk Route voetenbalsem, met Chineese munt en mandarijn. Ze ruiken alledrie superlekker en maken mijn huid heel erg zacht. De badkamer ruikt supergoed en je lichaam ook natuurlijk. De doucheschuim is echt heel leuk in gebruik. Het beetje gel dat je nodig hebt veranderd in schuim, verzorgt je huid en ruikt heerlijk! De scrub, ben ik helemaal verliefd op! Je voelt echt dat hij supergoed zijn werk doet, je huid voelt zacht en de geur blijft heel lang hangen op je lichaam. Nog meer dan bij de doucheschuim vind ik!! De voetenbalsem maakt mijn voeten echt superzacht en ruiken heerlijk! Het waren mijn eerste Rituals-aankoopjes en ik vind ze supergoed, dat ik er nog bijbesteld heb bij de webshop ritualsshop.nl. Ik kocht er: - Sereni-tea doucheschuim, met kersenbloesem en groene thee. - Rice scrub douchecreme, met witte rijst en kersenbloesem - Hammam Delight doucheschuim, met eucalyptus en rozemarijn De 2 groentjes moet ik nog uitproberen (maar de geur uit het flesje ruikt al super), ik moet toch eerst de rest eens opgebruiken. Maar de hammam delight moest ik toch onmiddellijk uitproberen. En de geur is echt superlekker. Je voelt je precies in een sauna, of ja hammam beter! En je huis ruikt er helemaal naar. Ook je huid voelt achteraf heel zacht!! Ik ben verkocht!! Oh ja, nog een tip. Heb gezien op de website dat er een actie is voor de doucheschuim, 2 voor 12,50€. Hebben jullie rituals al uitgetest? En wat verkiezen jullie: bad of douche?

17 opmerkingen:

 1. Ik vind de Rituals producten echt heerlijk. Elke avond maak ik er mijn gezicht mee schoon.

  Persoonlijk vind ik een douche ook lekkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, ik vind het ook lekker om in bad te liggen maar een douche kan je even lekker snel doen (of juist niet, hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik ook regelmatig Rituals!
  Vaak gebruik ik de douchefoam, en daarna de bodylotion, daar word je zóóóó zacht van :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rituals producten zijn echt heerlijk vooral die geuren. Ik ben meer een douchemens, maar als ik een keer een bad neem dan kan ik ook heel erg genieten van de spulletjes van Lush.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben een echt badmens, maar dat is omdat we thuis een groot bubbelbad hebben, en ik door de week op m'n studentenkamer alleen kan douchen. Ik heb die Sereni-tea doucheschuim ook, ruikt echt super! En vroeger gebruikte ik altijd de shampoo en haarmasker met appeltjes van Rituals, weet niet of ze die nog hebben, maar die moet je zeker eens proberen, echt een aanrader! Geniet nog van je douche xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die linkse roze had ik ook, maar dan douchegel, rijkt echt heerlijk vind ik :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk is dat douche he,ik ben echt een douche mens, we hebben ook wel een bad, maar daar ga ik alleen in voor het slapen, als ik een drukke dag achter de rug heb gehad. Dan voel ik me rozig en val zo in slaap. De Yogi Flow heb ik net opgemaakt, ik vind heerlijk spul.
  Veel plezier met je nieuwe douche.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die doucheschuims zijn heerlijk hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. yogi flow doucheschuim wil ik nog steeds proberen... lijkt me zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n inloopdouche moet echt super zijn! :-)

  Mijn Rituals favorieten zijn de Hammam-scrub en de voetencrème met munt uit de nieuwe Tao-lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb bijna alles van Rituals en ik vind het heerlijk. Vooral de bruin-roze lijn ben ik dol op! De Shanti-shower en Honey Touch Bodycreme móet je echt proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, ik moet nog zoveel uittesten precies!!
  Die hammamscrub en voeten creme klinken heerlijk!!
  En haarmaskertjes en honey touch en...en... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je nieuwe douche! Een inlooopdouche nog wel WOW! Zit er ook een douchekolom in met allerlei massage sproeiers?
  Die Rituals spullen klinken goed (en ruiken dat dus ook ;-) ) Die yogi flow doucheschuim lijkt me vooral heerlijk.
  Ik douche ook meestal en af en toe ga ik in bad. Ik zou niet meer zonder bad willen maar vaak is het makkelijker om even onder de douche te stappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Deb, jammer genoeg geen massagesproeiers. Maar wel een sproeikop met verschillende standen en een grote regendouche, zalig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb eigenlijk niets van Rituals, maar het ruikt altijd wel heel lekker :) Ik ga liever in bad eigenlijk, maar dat is denk ik vooral omdat ik eigenlijk altijd moet douchen omdat ik zelf geen bad heb ;) (maar soms ga ik bij mijn ouders of vriend thuis :))

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijke producten heb je gekozen! Ik ken ze bijna allemaal, behalve Sunrise scrub en de Silk route voetenbalsem. Veel plezier met je douche!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Thanks for another informative site. Where else could I get that type of information written in such an ideal way
  like this post.This post is really goregious.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram