maandag 29 november 2010

Asos shoplog

Ik maakte vorige week een bestelling bij Asos.com. Een leuke webshop waar je kan blijven shoppen, en zeker nu er de actie loopt Free Worldwide Shipping for Christmas!! Ik wou graag eens een grotere handtas, geen zwarte en mijn oog viel op een leuke van het merk Asos zelf. Ik was nog even aan het twijfelen, maar heb dan toch de knoop doorgehakt en hem in mijn virtueel winkelkarretje gedropt. Eigelijk vond ik hem helemaal niet duur, en ik vind het een heel mooie kleur!! Check it out: Hij heeft 2 handvaten, om te dragen, maar passen eigelijk ook op je schouder, en er zit ook een langere riem bij. Hij heeft 2 ritsen, die je in dezelfde binnenruimte brengen, binnenin zit er nog een apart zakje met rits, en 2 kleinere open zakjes (altijd wel makkelijk voor gsm en lipbalsem). Ik kocht natuurlijk nog enkele kleine spulletjes ook: - 2 superleuke nagellakjes van Rimmel, lasting Finish fruities, met een fruitgeurtje als ze droog zijn. Ik kocht de Strawberry Fizz en de Cranberry Zest, en ik ben superbenieuwd naar de kleurtjes en geurtjes. Ik was deze hier in de winkel nog niet tegengekomen. 2,99€/stuk.
- Nog een Models Own lakje, in de kleur Purple Ash voor 6,22€
En ook nog een tweezer van Bourjois, in hot pink!! Deze kostte 3,67€ en ik vind hem supergoed! Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

14 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Ik had ook nog nooit gehoord van die Rimmel nagellak :) Laat es weten hoe die zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke shoplog! De tas is mooi, het lakje van Model's Own is een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat 'n super leuke aankoopjes. Die tas vind ik echt geweldig! Die Tweezer van Bourjois lijkt me ook erg handig. Ben zelf ook wel toe aan een nieuw pincet.. hmmm t begint ineens te kriebelen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke tas en die nagellak kleurtjes zijn ook erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehhh very nice! Je tas is erg mooi! Mooi kleurtje ook. En de lakjes zijn ook erg mooi, ik ben benieuwd naar je NOTD. Je heb jezelf heerlijk verwend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen! Die tas is erg leuk :) Veel plezier met je nieuwe spulletjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Rimel wil ik bestellen en bijna bestellen maar toch niet want fam. 1st dus...

  Leuk aankopen
  Heb die models own toen in de sale besteld 1.32 euro...lekker cheap he... ik hou van saaaaaleeeeeeeeeeee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar de rimmellakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw mooie kleuren zeg!
  zowel de nagellakjes als je tas.
  nagellak met n geurtje..
  mmm ben benieuwd!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Ik krijg er shop-zin van! Ik ben benieuwd naar de nagella, hoe lang deze blijft zitten en hoe de kleurtjes er uiteindelijk uit zien! Have fun met je aankoopjes.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram