zondag 21 november 2010

Ici Paris XL mini-verstuiver

Vandaag ben ik terug met nog een cadeautip voor jullie. Ik toonde het eerder al op de foto's van de pr-days in Antwerpen, maar mijn oog viel er echt op de mini-verstuiver van Ici Paris XL. Toen ik hem zag staan, vond ik het zo geniaal dat ik zeker van plan was hem aan te schaffen. Ik was dan ook superblij toen ik zag dat hij in de goodiebag zat die ik er meekreeg naar huis. Het is maar iets heel klein, maar ik wou er toch een artikeltje aan wijden, het is ideaal als klein kerstgeschenkje. Het kost 9,95€ en ligt nu in de winkels. Verkrijgbaar in roze, zwart, zilver en goud. Het is een mini-verstuiver die je zelf kan opvullen met je favoriete parfum. Ideaal om overal mee naartoe te nemen in je handtas, gedaan met het sleuren van grote parfumflessen. En is hij leeg, kan je hem gewoon opnieuw vullen met een andere parfum naar jou keuze. Ik vind het echt geniaal. Hoe werkt het nu? Heel simpel, op je grote parfumfles haal je het verstuifdopje eraf, dan zie je een klein wit staafje. Die zet je op de onderkant van de mini-verstuiver en duw je het een paar keer naar beneden. Je ziet door het venstertje het flesje opvullen met parfum. Ik kan het niet meer missen. Wat denken jullie?

15 opmerkingen:

 1. Ik had ze zien liggen maar niet meegebracht. Misschien toch maar een keer halen, want ze zijn wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt erg veel op de Travalo, die heb ik namelijk maar helaas werkte hij niet met 1 van mijn parfums dus misschien hopelijk deze wel ? Zou fijn zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee zeg! thanks for sharing ;) Ik zal het zeker onthouden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da lijkt me wel superhandig, alleen heb ik mss schrik dat de geuren dan zowat gaan vermengen van de parfums? of kan je het misschien keer uitspoelen ofzo?

  groetjes! josie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is eerlijkgezegd helemaal nieuw voor mij :)
  Klinkt fijn!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stylish verstuiver. Ik denk dat deze ook ideaal voor mij is. Mijn favo geurtje (DKNY) zit in zo'n onhandige lange glazen fles dat ik die nooit mee neem onderweg (altijd bang dat ie stuk valt)dus dit zou een goeie oplossing zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel handig!

  Ga snel eens een kijkje bij de ici paris XL nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem ook zo handig!! Ik ga nog een roze bijhalen denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een handig ding, die wil ik ook wel hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super handig! Ik ga zeker een halen bij de winkel!
  xx

  Emy

  http://sweetpromises.tumblr.com/

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram