maandag 22 november 2010

Kerst-winactie Lush

Edit: deze winactie is afgesloten. Ik had jullie enkele dagen geleden al een hint gegeven om mijn blog in de gaten te houden voor een lush kerstactie!!
En ja hoor, vandaag is het eindelijk zover!!
Omdat ik al enkele van de Lush kerstproducten gereviewd had (snowfairy en sugar plum fairy) vond ik het wel leuk om een Lush kerstactie te houden.
Bij mijn review van de Snowfairy schreef ik nog dat ik het superleuk zou vinden moest er van deze geur een bodylotion op de markt komen.
Dit bracht me op een idee voor deze leuke giveaway!!
Ik mag maar liefst 3!! kerstcadeauboxen van Lush weggeven (dus ook 3x kans om te winnen) en daarvoor moeten ook jullie met een leuk idee komen wat jullie graag zouden willen zien in de Lush collectie (hoeft niet kerst te zijn). Dit kan gaan van een bepaald product, bepaalde geur...
Ken je de producten van Lush niet, kijk dan even op de website rond, of denk aan een leuke geur die je wel eens in een bepaald product zou willen zien.
Wat kunnen jullie nu winnen:
- Gingerbread House, met daarin de gingerbread house bubblebar, candy cane bubblebar, cinders bruisbal en li'l lush pud bruisbal. En het leuke metalen doosje kan je achteraf nog gebruiken!
- Chillin with my gnomeys, met daarin een potje Whoosh shower jelly en een stuk snow globe zeep.
- Have a sweet christmas, met daarin een bubblebar candy cane en een stuk Godmother zeep, die ruikt naar de snowfairy.
Dus wat moeten jullie daarvoor doen:
- Volg mij via blogger, facebook, twitter of bloglovin
- Zet bij de comments welk product jij graag zou willen zien uitkomen bij Lush
- Zet een linkje op je blog of tweet deze actie op twitter
Deze winactie loopt tot 2 december middernacht, 3 december worden de winnaars bekend gemaakt!!
Veel succes allemaal ♥

63 opmerkingen:

 1. Ik doe mee met je super leuke winactie ! Als cupcake-lover zou ik graag wat productjes zien in de vorm of geur van cupcakes ! Bv. een zeepje dat de vorm heeft van een cupcake en ruikt naar chocolade en vanille mmmm !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben eerste... woehoe... ;-) hmmm, een geurtje kiezen... lekker zoet snoep geurtje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onlangs de Whip Stick lippenbalsem gekocht. Krijg geen genoeg van deze geur/smaak. Zou dus graag meer van deze geur willen zien, body lotion of douchegel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de geur van citroen. Hier mogen dus echt nog héél veel meer producten van komen wat mij betreft. Als ik zie dat een product naar citroenen ruikt dan maakt het niet uit of ik het nodig heb of zal gebruiken, dan moet ik het gewoon hebben. Dan neem ik het gewoon mee om aan te ruiken!

  Hier is mijn tweet: http://twitter.com/Killditzie/statuses/6681229202034688

  En ik volg je al een tijdje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de massage bars helemaal fijn! Die zou ik graag willen zien in een kokosnoot geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie!!
  Ik volg je via Twitter, Facebook en Bloglovin (agnethavdk)

  Wat mij het leukst lijkt om te winnen is Gingerbread House, maar de andere 2 prijzen zou ik ook niet erg vinden hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ohja mijn twitter is soof30 (ivm retweets)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik zou graag willen dat de lemmony flutter weer in het assortiment wordt opgenomen... ik mis m....
  mij tweet:http://twitter.com/kimberley_ve/status/6689978255937536
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs gave winactie!

  Ik zou graag willen dat die Taai Taai shower gel die ze 2 jaar geleden als limited edition hadden in het asortiment wordt opgenomen. Zoooo goddelijk! Gewoon het hele jaar door, want ik ben verslaafd aan taai taai :P

  Ohja, heb deze geweldige winactie ook getwitterd of course (account = LauraVissers) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuw petra amazing!
  haha
  wij hebben geen lush in de buurt hier, dus ik zou ONWIJS graag winnen!

  wat ik zou willen zien?
  een massagebar VOL kokos!
  of kersen!
  aaah ik ben zo'n sucker voor kokos&kers.

  welke ik graag zou winnen?
  verras me,
  ik wil ze allemaaal =D

  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat cool zeg!! Echt onwijs leuk! Ik zou nog graag een vanille/bruine suiker/stroop geurende scrub zien in een handige verpakking. Nu krijg je vaak een scrub die je moet afbreken en zelf in een potje moet doen. Dat vind ik nooit zo handig!

  Ik zal hem tweeten! Je weet mn twitter hela! Ik ben helaas nog niet zo modern dat ik weet hoe ik de tweet hier moet plakken! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb 2 weken geleden de Calavera bath ballistic gekocht en ik ben dól op de geur! Helaas was deze limited edition en is nu dus niet meer te krijgen. Van deze geur mag wat mij betreft wel een hele lijn komen, en dan het liefst permanent want ik weet zeker dat ik spijt ga krijgen als ik deze heb opgebruikt!

  Ik volg je op Twitter, Bloglovin' en Facebook. Hier is mijn tweet over de winactie: http://twitter.com/#!/marinkaa/status/6720507118354432

  Liefs,
  Marinka

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik zou heeel graag een massage bar zien in de vorm van een appel en dan met een stukje eruit gebeten, zoals hij lijkt alsof iemand er een hap uit heeft genomen, met lekkere appel -en een heeel klein beetje peer/bloedsinasappel geur.
  lekker fris dus'!
  &ik volg je al een tijdje via bloglovin, maar ik heb helaas geen blog waarop ik het kan posten.
  xsuperline@hotmail.com

  xoxo celine

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Érg leuke winactie :D Me loves Lush ;)
  Ik ben gek op de rub rub rub douchegel en de Big shampoo. Deze geurtjes mogen ze van mij in een bodylotion, shampoo, douchegel, bath ballistic,... steken. Of in een lichaamspoeder of shower smoothie yummy! Ook de lipscrubs mogen ze uitbreiden met meer smaakjes! Kers, kokos, citroen,...

  Ik ga je winactie zodadelijk retweeten (HermansSofie is de twitternaam) en volg je natuurlijk via twitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh dit bedacht ik nog net: een parfum met de geurtjes Big of rub rub rub, snow fairy mag natuurlijk ook altijd :D (@HermansSofie)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hihi, ik zat al te kijken wanneer je winactie nou online zou komen, haha. Maar hier is ie dan!

  Linkje staat op het blog in de sidebar, en wat moet Lush nou nog uitbrengen...?
  Moeilijk, want ik heb nog helemaal niks van Lush! Vanille is mijn favo geur, dus dan het liefst een bruisbal met vanillegeur in heeeeel veel kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb geen Twitter en Bloglovin, maar zal je volgen op Facebook! Die heb ik wel :) Ik zou zelf wel een bodylotion in de geur Glögg willen en dat ze Glögg het hele jaar door verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeeee, Lush spulletjes! Ik heb nog geen Lush producten geprobeert, maar ik zou wel willen!! Ik volg je via Bloglovin (Mandy van Zundert) en via Twitter (Mwpzunde) en ik heb getwittert: http://twitter.com/#!/mwpzunde/status/6752655569326080.

  Ik zou graag producten met speculaasgeur willen!! Ik hou van die geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Yayy leuke actie!,
  ik volg je via bloglovin,

  ik zou iets willen zien met koekjes
  of snoepjes;o

  of soep

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ooo... I love Lush <3

  Maar één ding hebben ze nog niet, bodylotion en zeepjes die naar meiklokjes ruiken. Ik zou het dan all-year-round klokjes noemen, want het zou zonde zijn moesten ze dit enkel in mei verkopen nietwaar?!

  Lily of Lush ipv lily of the valley klinkt ook vrij catchy.

  Petra, ik volg je op twitter, Facebook en nu ook op Bloglovin'!

  Heb eerlijk gezegd ook geen idee hoe ik mijn tweet hier kopiëer (blush), maar mijn nickname is tijgerke2509 :)

  Good luck everybody xXx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hihi er komt binnenkort bij mij ook eentje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh mijn god, superleuk! Ik wilde al zo'n pakketje kopen voor mijn zus, voor kerst. misschien win ik nu wel eentje!
  Ik volg je natuurlijk op twitter, facebook, bloglovin',... En ik heb de actie geRT: http://twitter.com/DianaAPBL/status/6772691101032448

  Keeping my fingers crossed!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke winactie!

  Ik volg je op twitter en blolovin en ik ga er sebiet over tweeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Vorig jaar hadden ze iets met speculaas en mandarrijntjes dacht ik en dat mag zeker terug komen!
  Ik volg je via Bloglovin en heb het geretweet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Eey, ik volg je via twitter!
  Ik ben echt verzot op Lush :)
  Wat ik wel eens zou willen zien is een sugar scrub met coconut olie om je huid zacht te maken en jasmijn, ylang, ylang en rozen als geurtje. Moet toch echt zalig zijn :p
  En zou het misschien ook niet mogelijk zijn voor Lush om nagellak te maken (liefst nog met hun ooh zo fantastische geurtjes :p)?!

  Groetjes,
  AnneliesVanheuckelom

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een heerlijke winactie ik doe graag mee!

  Ik ben nog niet zo'n Lush kenner en moet alles nog gaan ontdekken, maar wat ik nu alvast mis in hun assortiment... is een fijne handcreme in een tube. Ik ben alvast rond aan het neuzen voor mijn allereerste bestelling bij Lush en kwam erachter dat de meeste handcreme in potjes zit. Ik vind dat reuze onhandig en koop deze nu dan ook niet bij Lush. Geef mij maar een grote ordinaire tube, niks mis mee en lekker handig voor onderweg.

  Ik volg je via Bloglovin' de rest heb ik niet en heb je winactie vermeld in mijn nieuwsflits.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuke winactie! Ik volg je op Twitter onder de naam "peachyblushes', en heb getweet over de winactie :) Leuk dat je dit kan doen! Als ik win, zou ik graag het pakketje 'Have a sweet christmas' ontvangen. Liefs,

  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Als Lush addict moet ik hier gewoon aan meedoen!

  Ik ben al lang aan het wachten op een bodylotion of solid parfum in een zoet snoepgeurtje à la Snowfairy. Ik heb hier en daar gelezen dat er eens een parfum verkrijgbaar was, maar enkel 1 dag, en ook nog eens telefonisch. Zo jammer! Ik zou het echt super vinden als ze zoiets in het vast assortiment staken. O, of een fijne deodorant in stick vorm, nu hebben ze poedertjes, maar daar heb ik me nog niet aan gewaagd.

  Ik heb een linkje gezet op mijn blog en ik volg je ook al een tijdje.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik weet niet of lush dit al heeft, maar het lijkt me leuk om bijv. sheabutter te zien verschijnen. En dan het liefst ook nog met een sweet geurtje, omdat ik altijd te horen krijg dat het niet echt heel erg lekker ruikt. Verder zou ik altijd al sheabutter (of een product waarin dit als hoofdingredient zit) willen kopen maar ik heb geen idee waar en ik vergeet het te zoeken. Het schijnt ook goed te zijn voor exceem, en dat heb ik.

  Als geur stem ik op iets wintersachtig met kaneel, peach, je weet wel, zo'n geur waar je warm van wordt.

  - Ik volg je (deed ik al, maargoed, haha)
  - Zie bovendstaand antwoord.
  - Zie mijn blog, links onderin onder het kopje 'winnen'

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat leuk winactie
  Ik doe mee
  en ik volg je al via blogloving en facebook, twitter heb ik niet

  Ik kies Chillin with my gnomeys

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Big showergel. Nu is er alleen nog maar de shampoo met deze geur. Maar het doet me spontaan denken aan vakantie en daarom zou ik er ook graag een douchegel van zien.
  Via twitter volg ik je al een tijdje.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Superleuke winactie! Ik doe mee! :)

  Wat ik een beetje mis bij Lush, zijn scrubs voor het gezicht. Ze hebben een heel aantal maskers in potjes voor verschillende huidtypes. Het zou fijn zijn als ze dezelfde scrubs zouden maken. Je kan dan scrub en masker met dezelfde ingrediënten kopen en op elkaar afstemmen.

  Ik volg je trouwens via Twitter, Blogger en Facebook. En hier is mijn tweet:

  http://twitter.com/#!/P_Ublog/status/6995416658739200

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik wil een parfum van de snowfairy/godmother geur. Ik ben namelijk helemaal gek van die geur. Hij is zo heerlijk zoet!

  Of een variant van Aqua Mirabilis alleen zonder de scrub want de geur van Mirabilis en de verzorging is echt heerlijk. Ik heb wel King of Skin maar die ruikt toch anders dan Aqua Mirabilis.

  Ik volg je al via twitter en nu ook via GFC & Bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wow, wat een super te gekke winactie zeg!
  Jeetje! Heel erg gaaf. :D

  Ik zou graag een kersen massage bar willen zien, en een bodybutter en bodylotion die naar kersen ruikt. Er is wel een zeepje die naar kersen ruikt, maar ik smeer me daarna altijd in met een bodylotion of bodybutter en dan zou ik het dus wel heel erg lekker vinden als ze zoiets in kersen zouden hebben.

  Ik volg je al een tijd via bloglovin en twitter.
  Ik heb helaas geen facebook.

  Ik heb erover getwitterd. :D

  http://twitter.com/#!/BeautyblogT/statuses/7009724935446528

  BeantwoordenVerwijderen
 35. hoi

  geweldige acties, terwijl ik hier zit met koude voeten gaan mijn gedachten naar de zalige warmte van een bad met een Think Pink bruisbal in en het is zalig genieten. Maar de frisse geur van grapefruit dat ruikt alsof ze het pas hebben geplukt en je het in je handen geven. Je hele lijf genier ervan mee als je Happy Hippy gebruikt mijn favoriet. Lush produckten zijn magisch.

  Groetjes Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hi Petra, super leuke winactie! Die productjes van Lush zien er toch altijd prachtig uit! Wat ik graag nog zou zien in de Lush-collectie is een oogmake-up remover, nu heb je natuurlijk wel al de 9-to-5 cleanser maar ik zou toch graag eens een cleanser specifiek voor de ogen in de collectie zien aangezien de huid rond mijn ogen toch heel wat gevoeliger is en een specifieke verzorging nodig heeft!

  Veel succes nog verder met de blog, laat die posts maar komen want ik kan geen genoeg krijgen van je blog en kom hem dagelijks eens checken ;) ! En alvast een merry christmas!

  xx Kimberly

  PS: Ik heb getweet over de winactie (account: kimberly_vl)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik doe mee!
  Hier link ik je via twitter (en ik volg je ook!) http://twitter.com/#!/johannadingena

  Als ik win, zou ik graag het volgende pakket winnen Chillin with my gnomeys

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een gave winactie Petra!! Ik heb hiervoor wel even moeten zitten. Ik zat te denken iets leuks voor kinderen, denk maar aan zeep, waar mee ze kunnen kleien en dan later in bad gebruiken, als zeep natuurlijk. En voor baby's iets van verzorgend huid producten voor na bad. En misschien is het ook leuk om iets voor dieren, verzorgings shampoo voor hun vacht ofzo, honden en katten. Ik denk dat veel moeders en baasjes hier blij van worden. Al heb ik zelf geen kinderen, maar dit idee schoot me gewoon binnen.

  Ik volg je al via alles behalve twitter, ik ga een link zetten op me site.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik wil graag een leuke, kleine (hopelijk goedkope XD) bruisbal met een groen geurtje! een beetje zoals grass of handy gurugu :) in het midden zou ik dan groene hartjes stoppen van papier en wat groene glitter! Ik zou 'm 'Green Guru' noemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. mmmm bericht verdween, dus ik probeer het nog maar een keer.

  Ik volg je op bloglovin' & twitter & heb je actie geretweet.

  Wat ik heel graag zou willen is een fijn Lush product voor in een stoombad. Ik heb nl vaak last van geirriteerde/ontstoken bij- en voorhoofdsholtes (=heel veel hoofdpijn....), maar ik vind het niet echt een feest om steeds weer boven zo'n bak te moeten gaan hangen.

  De gangbare eucalytus etc. is veel te sterk en te medicinaal voor mij, maar ik word ook wel een beetje suf van die eeuwige gedroogde kamille die zo sneu in mijn stoomwater drijven... Gaap...

  Daar kan Lush vast iets veel aantrekkelijkers voor verzinnen! Iets lekker zomers met lavendel en andere warme Provencaalse geuren, of iets verwarmends met gember of iets met sandelwood. Lijkt ne heerlijk!

  Verder zou ik een sugarscrub of soapbar gebaseerd op maple syrup & pancakes wel lekker vinden: 'Lazy Sunday Morning Breakfast', yummy!

  Ik vind het Gingerbread House pakket het allerleukste, maar natuurlijk zijn al deze leuke pakketjes niet te versmaden!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik volg via Twitter en zometeen ook via Bloglovin :D
  Een product wat Lush zou mogen uitbrengen... Oei, ik vind het aanbod al zo groot. Ik ben gek op de geur van bruisbal Sakura, maar ik heb niet zo veel met bruisballen. Het is een geurtje en that's it. Ik hou van ubbels! Dus voor mij zouden ze met een BubbleBarSlice mogen komen met de geur van Sakura. als ik er over nadenk... ook een shampoo voor gevoelige hoofdhuid en conditioner please! Doe maar een hele productlijn!
  Ik heb geretweet: http://twitter.com/FabulousHeidi/status/7352535467696128

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik volg je via Facebook (Maud von Trash) en heb de actie geretweet (secured account maar dit is de link: http://twitter.com/#!/FabulousHeidi/status/7352535467696128).

  Wat mij betreft is het heel makkelijk hoor. Een SNOW FAIRY parfum. Hallo, er is al een zeep, liptint, douchegel/shampoo. Snowfairy is de bomb en dat vinden velen met mij dus alsjeblieft Lush, een parfum.

  Kan ik de hele dag naar een suikerspin ruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wauw, super! Ik doe graag mee! :-)

  Wat ik een beetje mis bij Lush zijn eigenlijk badproducten (badschuim, bruisbal,...) met de ontspannende geur van lavendel, verkwikkende eucalyptus of rozemarijn. Pure geuren zeg maar...
  Geurtjes die nooit vervelen!

  Ik volg je reeds via twitter, Google Friends Connect,... en heb je winactie op de sidebar van mijn blog geplaatst. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat mij wel leuk lijkt om bij Lush te kopen is een masker, shampoo of zoiets dergelijks dat je dus kan gebruiken en tegelijkertijd op kan eten. Het klinkt misschien raar, maar dat is toch ideaal?
  Ik volg je via blogger en bloglovin', twitter heb ik niet. x

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een leuke winactie!

  Ik ben nogal een grote fan van Cherry Blossom. Er zijn ondertussen veel beautymerken die deze geur verkopen, maar ik hou zo van de filosofie van Lush en daarom zou ik het echt geweldig vinden moest deze geur in de Lush collectie zitten.

  Ik volg je via twitter en heb een linkje naar deze actie op mijn blog geplaatst!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Dag Petra, wat een super leuke winactie!!!

  Ik ben een supergrote fan van Lush en mis bij hen een make-up gamma... dat zou Lush compleet maken :-)

  Ik zit op facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001612515907

  Ik heb deze link via facebook op de Lush Antwerpen gezien en MOEST zeker meedoen. Heb ook een link op mijn facebook naar deze winactie geplaats.

  Good luck every1

  Shehla

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Mijn douche 's ochtends is een zen-moment, dus het leek me fijn om een douchegel of shampoo met een nieuwe geur te hebben. Of dat ze een sponsje maken maken, dat je enkel moet nat maken en dat dan van zichzelf begint te schuimen! Preferabele geurtje, helemaal in het kerst-thema: de geur van gluhwein (dat warme, kanelige, mmmmmmm).

  Ik volg je al een tijd en een link staat op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Superleuke winactie! Ik volg je al overal ;-) Ik zou graag wat meer lavendel producten zien! Een bruisbal/bubble bar met lavendelgeur zou de perfectie zijn voor mij! :-) Ik heb je winactie getweet: http://twitter.com/Marijke04/status/8591739807862784

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ooh leuke actie!

  Ik heb zelf een maar paar producten van Lush. Vorig jaar had ik zo'n box in de vorm van een glitterend hartje cadeau gekregen, zalige geur! Ik weet eigenlijk niet zo heel goed wat ze bij Lush nu wel of niet hebben. Maar ik zou het wel leuk vinden moest je zo tijdens de kerstperiode zeepjes of iets anders kan laten maken met je naam erin en dan zelf de geur kiezen. Vind ik superleuk om cadeau te doen :D (als je begrijpt wat ik bedoel toch :p)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Leuk! Ik volg je nu op Facebook.

  Zou bij Lush graag de douchegel Sonic Death Monkey weer terug willen zien. Deze rook naar chocolade en limoen, erg apart, maar ontzettend lekker.

  Als nieuw product zou ik een bubblebar met pepermunt maken. Ik ben nu snot-verkouden en zou graag in bad gaan met iets lekkers van Lush. Jammer genoeg hebben ze niets tegen mijn benauwdheid :-(

  Verder hoop ik dat ze vaker zulke leuke verpakkingen gaan gebruiken als die van Gingerbread House. Want die vind ik toch wel echt super schattig!

  Kus, Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ik ben helemaal gek van kokos geur, dus ik zou daar veel producten van willen zien :D

  Dit is mn tweet
  http://twitter.com/Sisier/status/8605087878352896

  En ik volg met bloglovin en twitter

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Super leuke winactie! :)
  ik zou echt graag Have a sweet christmas hebben! lijkt me echt leuk om te winnen :)
  ik ga je volgen op Twitter,en ik zal de winactie retweeten!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een leuke winactie. Zelf vind ik de Lush echt geweldig maar zit er in de verste verte geen in de buurt :( jammer genoeg. Hoewel ik vind dat de Lush een best wel groot assortiment heeft vind ik dat ze wel wat meer beauty accesoires mogen maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. hiiii!
  ik zou dolgraag een product met chocolade-geur willen zien bij Lush (volgensmij is dat er nog niet?) en misschien leuke zeephouders of andere douche-accesoires? Douchekoppen, hele ligbaden? :P
  hehe

  je staat in mijn sidebar en volgen doe ik je al!

  www.hetiskleinenhetblogt.blogspot.com

  X, Silke

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wauw leuk! Ik doe graag mee! Ik had ook eens heel lang geleden een spraytje dat rook naar violetjes (de snoepjes, die paarse) en ohjee ik zou het hemels vinden moest Lush iets hebben dat zo ruikt! :D

  Ik volg deze blog al even en zal deze give away in mn sidebar zetten!

  liefs,

  natalie

  lataniedesign.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Spannend!

  Ik las nog iets leuks op de Facebook pagina van Lush Antwerpen.

  "Kom op zaterdag 4/12 je schoentje klaar zetten in de winkel : de Sint heeft ons beloofd dat er dan op maandag vanalles in zal liggen !!"

  BeantwoordenVerwijderen
 57. wat een super leuke actie !!!!

  ik volg je via Bloglovin en Twitter.

  top top top actie dit !!!!
  en wat ik nog erg graag zou willen zien bij lush is iets voor kinderen... speciale kinder lijn , heb zelf een zoontje, en zou hem er ook helemaal in baden !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een leuke actie.

  Ken je de geur van versgemaaid gras? Dat is toch de HEERLIJKSTE geur die er is!
  Wat mij heerlijk lijkt is een handcreme of gezichtcreme in deze geur. Daar word je toch accuut vrolijk van?

  Liefs Mirjam de Wit

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik volgde je allang! haha. Maar lijkt me leuk om een keer aan een winactie mee te doen! Ik heb je winactie als gadget toegvoegd, kijk maar even of je het goed vind. Wat ik leuk zou vinden... misschien een thema als Alice In Wonderland zou ik wel interessant vinden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Leuke winactie! ^^

  I JUST LOVE LUSH!

  Hmmm wat ik graag zou willen zien?
  - Iets voor in bad wat wel 1000 kleuren heeft en lekker naar cupcake ruikt! Hmmmm!
  - Een lekkere verzorgende douchgel dat ruik naar snoepjes! <3
  - Je hebt een chocolade masker maar er mag wel meer van chocolade komen! JAMMIEE! <3

  En zo kan ik nog wel even door gaan ;)
  Maar dit lijkt me wel het lekkerst!

  Je kan mij op facebook vinden onder de naam Kim Sommeling Ik heb je fb pagina geliket! ;)
  My twitter is Kiimmm_

  Iedereen veel suc6!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat een leuke prijzen! Ik ben nog niet overtuigd door de producten van lush, dus bij deze moet ik het misschien wel nog ns proberen met die schattige pakketjes.
  Ik hou van koken, misschien moeten ze hun inspiratie ook in de keuken zoeken? koffie, olijf, kaneel, basilicum, citrus,...

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Strawberryshortcake30 november 2010 om 23:53

  Hoi!

  Wat een leuke wedstrijd! Ik heb nog geen producten van Lush geprobeerd, deze is dus nieuw voor mij maar denk wel dat verschillende soorten koffiedranken heerlijk zou ruiken in bad zoals cappuccino, frappuccino en nog zo andere koffietoestanden:) en mischien ook wel zo een aardbei frappucchino en een peperkoekgeurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Nog net op de valreep! Superleuke winactie, dit kon ik niet aan mijn neus laten voorbij gaan he Petra.. :)

  Ik hou vooral van citrusgeuren, omwille van het opwekkende karakter, hierbij denk ik onmiddellijk aan mijn favoriete Lush Massage Bar 'Each Peach and two's a pear'!! Zalig, Lush mag met deze geur gerust nog andere dingen doen; douchegel, bodylotion, bruisbal, scrubje...

  Weet je wat ik ook superfijn zou vinden, mini-uitvoeringen!!
  Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan een pakketje dat je zou kunnen kopen met 5 mini-massage bars, 5 mini zepen, enz. De ideale kans om meerder dingen uit te proberen, niet?
  Go LUSH!! ;)

  X Jenn (@JennJ20)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram