woensdag 26 januari 2011

Forever21 'Shake, Style & Roll'

De nieuwe collectie van Forever21, Shake, Style & Roll', wordt je echt vrolijk van. Het is een old skool prep collectie met plaids, cardigans en preppy accessoires. De hemdjes met ruitenprints blijven dus in dit seizoen, maar daarnaast zien we ook veel streepjes in de collectie en vooral platte schoenen. Kijk eens eventjes mee naar een aantal items van de collectie: Wat denken jullie ervan? Ik vind vooral de jurkjes leuk, en het schattig blauwe tasje en de wedges! Het is ook superhandig dat je forever21 nu ook via de UK kan shoppen, zo betaald je maar slechts 6€ verzendkosten, en moet je geen schrik hebben om extra douanekosten bij te betalen. Ik deed onlangs zelf mijn eerste bestelling (als je me op twitter volgt, had je dit misschien al eens gelezen), maar ik wou nog niet teveel bestellen aangezien ik het merk en hun maten nog niet kende. Dus het is bij een paar schoenen, een t-shirt, een ring en 2 kettingen gebleven. Ik ben heel tevreden met de spulletjes en ook met de service, de verzending verliep heel vlot, dus het zal zeker niet bij deze ene keer blijven, ik heb ondertussen al een paar nieuwe spullen op mijn verlanglijstje :)

13 opmerkingen:

 1. Leuke aankoopjes :-) Ik kan haast niet wachten tot de Forever 21 winkels in België opengaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke aankopen, vooral de juweeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes!

  Ik ben eens benieuwd naar Forever 21 in België..!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke aankopen! En een leuke selectie!

  Worden de spullen verzonden vanuit de UK of vanuit US? Want ik wil wel graag een bestelling plaatsen, maar heb geen zin in hoge invoerkosten te betalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Imelda, wordt verzonden vanuit de UK. Geen invoerrechten en ook geen hoge verzendkosten (is nog maar sinds onlangs dat dit mogelijk is) en je moet er dus ook helemaal niet lang op wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee! Leuk dat je ook even op mijn blog hebt gekeken! :)

  Liefs,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super! Bedankt!
  Dan ga ik ook eens een bestelling plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je grijze trui met strikjes ziet er zo lief uit!
  www.thefashionmom.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne spulletjes! Ik kijk al uit naar juni, dan opent hij in Antwerpen!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldige collectie, en je spulletjes zijn erg leuk. Ik kom er ook maar al te vaak, alleen als ik in US ben dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoera voor F21! Ze hebben echt wel leuke spullen, je moet soms wel wat zoeken gezien hun winkels enorm groot zijn (of toch in Amerika) maar je kan er superleuke dingen vinden voor weinig geld.
  brunetteblogging.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben nog n ooit in een forever21- store geweest wel forever 18 in duitsland haha
  Maar leuke schoenen heb je gekocht!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram