vrijdag 12 augustus 2011

Fly Girl: Project Blogway Challenge #8

De Project Blogway challenge voor deze week was geen makkelijke opdracht.
Het thema luidde: 'Fly-Girls', als in B-Boys, Fly-Girls ofwel 80's Street Style, Hip Hop look (of zoiets).
Je moet maar eens op google op zoek gaan naar inspiratie, je krijgt vooral stewardess-outfits te zien, en dat was nu niet precies waarnaar ik op zoek was.
Nu ben ik ook niet zo het, eeuhmm, sportieve type, laat ik het zo zeggen, maar hehe, a challenge isn't always easy!!

Of mijn look echt voldoet aan het thema, wel daarover zal gastjurylid, en bedenker van dit thema, Gilles van Wood and Rags deze week over beslissen. Ik ben alvast benieuwd.

Ik koos bij dit thema voor een skinny jeans in een fel kleurtje, sportschoenen, loszittend t-shirt en een vestje, komt nog van de Jimmy Choo h&m collectie, die wel de snit heeft van een sportief vestje maar door de sequins toch een hoog glamour-blingbling gehalte heeft. Beetje afgewerkt met oa. gouden accessoires and some hot pink nails ;)
Props thanks to the boyfriend.
Hope you guys like it, please let me know!!

Oh ja, jullie zullen wel merken dat de foto's er ietwat anders uitzien dan normaal. Het was dan ook al 's avonds dus begon het wat donker te worden, en ipv mijn fototoestelletje op zijn tripod kwam mijn liefste nichtje foto's nemen (check ook haar blog F(l)ash-online, waar ze oa. haar foto's en outfits deelt met haar lezers).

Hopelijk vinden jullie het leuk!
Petra x

20 opmerkingen:

 1. Geslaagde look!
  x
  http://givemetruthloveandfreedom.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja idd geslaagde outfit!! Ik vind het je ook goed staan! :D De oranje broek vind ik echt fantastisch :)
  Love,
  Carlota's little blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaaauwwww mijn lievelingspost so far op jouw blog! Vind de foto's geweldig en de outfit nog beter =D heb dezelfde Sleek series sneakers en die zijn zo fantastisch! Het jasje vind ik ook supercool en het horloge (me want! waar komtie vandaan?). Mijn lievelingsoutfit van deze week alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Met de skinny jeans en de sneakers (en niet te vergeten het bling bling vestje) vind ik jou een echte fly girl! Het enige dat ontbreekt is misschien een grote gouden neusbel (en tand!) haha maar die zou ik voor zo'n gelegenheid never nooit laten schieten! Foto op het wiel is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Vind je rode broek erg mooi gecombineerd met dat zwarte jasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! (ookal zijn ze donker.)
  En een mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit! en je haar is zo zo zooo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind de look echt geweldig !
  Vooral het vestje en de horloge :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je echt heel leuk. En het vestje is mooooiii :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WONDERFUL BLOG!
  HI! my name's martina and I come from Italy... I'd like you visit my blog and if you want.... follow me! I wait you and your tips!
  Thanks! kisses, Marti! ;DDDDD
  Glamour Marmalade

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had mijn rode broek vandaag ook aan :D Staat je goed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hou van je rode broek! Veel succes alvast ;).. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige outfit! Echt zalig! En die tweede foto is echt grappig, met je haar zo ^^.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke outfit en mooie foto's! Die ene foto waar je tegen een autoband aan leunt, hoe heb je dat gedaan met je haren die wapperen, stond er een windje die dag of met een apparaat. Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Bedankt voor al jullie lieve comments <3

  @ Candyandtreats: het uurwerk is van komono en is te koop bij Dope in Gent.

  @ Rinah, hehe, er kwam ineens een wind opzetten en mijn haren gingen de lucht in :) Past nog bij het fly girl thema ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk!
  Vooral die rode broek!
  Doe je ook mee aan mijn give away?
  Je kunt een welnesspakket winnen!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hee leuke blog!
  Zou je ook eens op die van mij willen kijken?
  Dat zou ik heel leuk vinden.
  Ashley (FaithfulDreams.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk jasje !

  www.tripsandtreasures.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram