maandag 1 augustus 2011

Forever 21 Store Opening Brussel

Je had het natuurlijk overal wel gelezen en gehoord, zaterdag was de grote, officiële opening van Forever 21 in Brussel.
Ik ben er jammer genoeg zelf niet geraakt (al hou ik toch niet zo van een grote massa volk), maar ik heb natuurlijk want inside news en enkele officiële foto's over hoe de openingsdag verlopen is.

De eerste 500 bezoekers werden verwend met een goodiebag (iemand er eentje kunnen bemachtigen, ik ben best benieuwd wat erin zat, hehe), wat natuurlijk voor een lange wachtrij zorgde voor de winkel. Om het wachten wat draaglijker te maken werd er een rope-skipping team voorzien en konden de bezoekers poseren voor een echte Forever 21-fotograaf.
Eenmaal in de winkel kon er geshopt worden met een kortingsbon van 10%, terwijl er een dj op de achtergrond speelde.

Wie was er aanwezig op de openingsdag? En wat hebben jullie geshopt?

Verder sluit ik nog even af met enkele beelden van de herfst-winter 2011-2012 collectie, zodat je weet wat te verwachten als je de winkel bezoekt. (En vanaf eind augustus ook in Antwerpen, jeej)

Wat vinden jullie ervan?

17 opmerkingen:

 1. Ik was er :D In de goodiebay zat een pyama setje voor in de zomer te dragen. So cuuute! En de winkel is echt HUUUUUUUUUGE!!!!! Wist eerst niet waar kijken. Waarschijnlijk woensdag of donderdag komt er een post over op mijn blog. Ik had 2 kettingen en een paar flats gekocht! Echt een aanrader om te gaan winkelen! Ben zeer benieuwd naar de opening in Antwerpen. Want die is nog 1000 vierkante meter groter! :D :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik sta op de tweede foto achter het meisje met de witte trui:p De goodie bag was een beetje teleurstellend, want dat pyama setje had maat s en helaas past mijn lijf daar niet in. Zus was er wel happy mee... En de winkel was geweldig. Volgende week nog een keertje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet wachten tot hij in Antwerpen open gaat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm, ik hou van die winkel! Brings back memories van toen ik op stage zat in New Jersey. Met de dollarkoers was die winkel toen echt wel spot-goed-koop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet naar de opening gegaan, maar ik ben vrijdag al eens een kijkje gaan nemen. dat had een groot voordeel, niemand wist dat hij al open was dus geen volk en massa's plaats en je kon rustig rond kijken!
  Ik heb zoveeeel gekocht! Ben met 2 grote zakken naar huis gegaan! Ik kijk uit naar Antwerpen! =-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er in Las Vegas eergisteren, inderdaad een huuuge winkel. Ik vind het wel leuke kleuren en heeel veel leuke sieraden, daar ben ik nog meest fan van ! Ik breng gauw eens een bezoekje aan Brussel ;-) ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah! Ik kan echt niet wachten tot ik zelf de winkel kan zien! Ik wilde eerst wachten tot de F21 in Antwerpen zou openen (is voor ons Nederlanders toch ietsje dichterbij), maar nu ga ik waarschijnlijk aanstaande vrijdag naar Brussel! Can't wait :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's en natuurlijk was ik erbij, hehe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben zeker benieuwd naar F21, ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, lijkt me ook een hele leuke winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik wil er ook nog heen gaan! kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, Ik kan ook niet wachten om een kijke te gaan nemen. Ik was gewoon om te bestellen bij Forever21 vanuit de Uk website, maar het is nog leuker om al die mooie spullen te passen! Wss zal ik er met zakken verlaten :))
  Als Antwerpenaar, kan ik ook niet wachten tot de opening.
  Ik zal binnenkort een kijkje nemen in Brussel en posten op mijn blog!


  http://aeuropeananthrogirl.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig! Ik ben benieuwd wat er in die goodiebag zit. Heb jij er nu een kunnen bemachtigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey, weet iemand de openingsdatum van antwerpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er een leuke collectie uit! Zalig dat de Forever 21 er eindelijk is!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram