dinsdag 22 november 2011

Biotherm Skin Vivo Uniformity

Na een bepaalde leeftijd is het toch belangrijk om dagelijks verschillende crèmes te smeren om je huid te beschermen tegen veroudering en verlies aan stevigheid.
En wie heeft daarbij ook niet graag een stralende effen teint, zonder roodheid en vlekken.
Als dit daarbij nog eens allemaal uit éénzelfde potje komt, is het echt wel goed en handig meegenomen.

Dit vind je vanaf nu allemaal terug in de Skin Vivo Uniformity lijn van Biotherm, bestaande uit een dagverzorging en een concentraat.

De Skin Vivo Uniformity is de oplossing voor vijf onregelmatigheden, die de huid opnieuw egaal en zichtbaar jonger maakt.

Huidveroudering is niet enkel rimpels, maar ook textuur, teint en uniformiteit van de huid, zoals vlekken, roodheid, doffe teint, ruwe huid en een verlies aan elasticiteit.
De Skin Vivo Uniformity maakt komaf met tekenen van veroudering, een oneffen textuur en een onregelmatige teint en maakt het gezicht opnieuw zichtbaar en stralend jong. Beschermt ook tegen de dagelijkse UV-stralen.

Up to the test...
Skin Vivo Uniformity Texture & Tone Reversive Moisturizer
(verkrijgbaar voor normale/gecombineerde huid en droge huid)
Een dagverzorging die onregelmatigheden van de huid zichtbaar hersteld, met SPF15, om de huid aan de bron te beschermen.
Rode vlekjes en pigmentvlekken lijken te verminderen, de teint oogt opnieuw stralend, de huid voelt gladder aan en de elasticiteit verbeterd.

Eerst en vooral de dagcrème ziet er echt luxueus uit in zijn spiegelverpakking, en hij ruikt ook superlekker.
Heel belangrijk punt altijd voor mij, mijn huid reageert er niet op, en de crème voelt ook heel aangenaam. Hij voelt rijk aan en mijn huid voelt gevoed, maar helemaal niet vettig ofzo, ideaal dus nu het weer wat kouder wordt.
Ik heb wel de indruk dat mijn huid er stralender uitziet, meer egaal.
Het is voor mij echt wel de perfecte dagcrème geworden. Of hij echt tekenen van veroudering aanpakt, dat is me nu niet echt zichtbaar, maar hij beschermt er wel tegen, dus dat is alvast al een positief punt.

♦ Skin Vivo Uniformity concentraat tegen pigmentvlekjes
Een serum met een zeer hoge concentraat verhelderende en gladmakende bestanddelen, die vlekken (veroudering, zon, ...) efficiënt bestrijdt.

Dit concentraat is veel lichter dan de dagcrème en die gebruik je ook best niet op het volledige gelaat, maar daar waar je meer pigmentvlekken of rode vlekjes hebt.
Het is heel licht en wordt dan ook meteen in de huid ingetrokken.
Komt in een handige tube om makkelijk plaatselijk aan te brengen, maar ik doe er altijd gewoon een beetje van op men vinger.

Te koop bij de parfumerie
Dagverzorging, 50ml: €69.20
Concentraat, 15ml: €35.59

Wat denken jullie ervan?
Geen idee of je er effectief jonger door uitziet, misschien moeten jullie eens mijn leeftijd proberen raden dan :).

10 opmerkingen:

 1. ik moet beginnen aan de creme maar ik weet niet zo goed welke, er zijn er zo veel

  layla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed! Alleen de stap om 65 euro voor gezichtsverzorging uit te geven gaat me toch wat ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De producten klinken echt fantastisch, maar toch wel aan de prijzige kant.. Het is natuurlijk wel normaal dat je voor kwaliteit betaalt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik hem nu al een tijdje dagelijks en zie echt wel resultaat. Voor mij is hij zijn prijs dubbel en dik waard !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm ik dacht zo ja! dat wordt mijn nieuwe dagcrème! tot ik de prijs zag... slik :) die da ik nu heb kost al 20 euro en dat vond ik al veel...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt goed uit!! en klink goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik sowieso heel graag de biotherm producten, volgende keer misschien deze eens uitproberen want zwanger zijn heeft mn huid echt geen goed gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt wel goed ! Misschien dat dit wel nog niet voor mijn huid geschikt is met mijn 23 lentes, maar jij ziet er eigenlijk helemaal niet veel ouder uit. Ik gok op 27 jaar :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zeg nu al zo lang dat rimpels je er niet oud doen uitzien, maar rode vlekken en een doffe huid die niet egaal is van kleur wel.

  Heb wel dit product nog niet uitgeprobeerd maar ik durf te wedden dat er een vorm van glitters inzitten :)

  Die SPF15 is ook maar relatief hoor. Je zou enorm veel product moeten aanbrengen om die 15 te halen.. en dan lijk je een discobal van vetheid. Alle beetjes helpen maar vertrouw niet enkel op dit als zonnebescherming.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten. Ik zou die dagcreme vanwege de mooie vormgeving wel een mooi plekje in de badkamer willen geven ;-) Ik vind het wel erg prijzig moet ik zeggen. Voordat ik ze zou kopen, zou ik eerst even vd zekerheid ingredienten checken. Lekker geurtje betekent vaak dat er parfum in zit en dat is niet zo goed voor mijn huidje.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake