vrijdag 4 november 2011

Mijn Naamketting + kortingscode

Sinds Carrie's naamketting in de Sex and the City afleveringen, zijn naamkettingen weer helemaal hip!
Maar ook Kim Kardashian, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Rihanna, Katy Perry ... lijken voor deze trend te kiezen.
Je kan ze krijgen in verschillende lettertypes, kleuren en vormen en je kiest ook zelf wat je erop zet (hoeft ook helemaal niet je naam te zien, zie foto Katy Perry), zo ook bij Mijnnaamketting.nl.

Ik vind het echt wel superleuk maar toen ik er eentje mocht laten maken, was ik toch even aan het twijfelen welke nu precies.
Ik vind een naamketting leuk, maar weet niet of ik het veel zou dragen.
Maar ik koos uiteindelijk voor mijn naam in het Arabisch, vind dat echt wel heel mooi en ben bij dat ik dat genomen heb (klik hier voor een Arabisch toetsenbord, zodat je ziet hoe jou naam eruit ziet)!
 

Ik moest er nog geen week op wachten en het kwam in een mooi doosje aan.
Ik koos de Sterling Zilver versie, en die kost €29,95.
Van lengte nam ik 16", wat 40cm is!

Op de webshop vind je ook tal van andere gegraveerde en gepersonaliseerde items, zoals ringen, armbanden, bedeltjes, enzo.
Leuk om cadeau te krijgen, geven of gewoon helemaal voor je zelf te laten maken!

Ga gerust eens een kijkje nemen in de webshop Mijnnaamketting.nl en als je er iets wilt bestellen kan je als lezeres van Sprinkles on a Cupcake de code CUPCAKE gebruiken, die je 8% korting geeft!!

Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie al een naamketting, of zouden jullie er zelf voor kiezen?

17 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi uit! Ook origineel zo, ik zou ook niet direct met 'Liesbeth' rond men nek lopen, maar dit vind ik echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is mooi zo in het arabisch! Ben benieuwd wat dat geeft met mijn naam :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vorig jaar eentje laten maken als cadeau, mijn vriendin was er heel blij mij ! En idd snelle service, op een weekje tijd staat het voor de deur. Deze is ook heel mooi zo in het arabisch !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele mooie ketting. Het Arabisch maakt ze echt apart !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf ook een naamketting en ben er super blij mee! Die van jouw vind ik heel speciaal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah helemaal géweldig!! Ik wil al lang een naamketting maar vond het altijd wat te duur, deze site is ten eerste al goedkoper dan bij de gewone juwelier én dan nog eens korting dankzij jou! Geweldig :D
  Enne, gewoon doén die leren broek!!

  x Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog geen maar zit er wel al een jaar achter te zagen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja echt leuk! Ik wil het eigenlijk al een tijdje maar wist niet zeker of ik echt mijn naam rond mijn nek wil hangen precies of ik het zelf niet meer goed weet. Ik vind het bij andere altijd leuk maar bij mezelf weet ik het dus niet goed! Dit is wel de perfecte oplossing! heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh wat leuk seg! Heb vroeger eentje gehad, gewoon mijn naam... heb dan uitgelaten, omdat ik het zo wat 'raar' vond mijn naam te dragen rond mijn nek... niet iedereen moet weten hoe ik heet he... dus heb wel een naamketting, maar die ligt gewoon bij mijn moeder... ik was die eigenlijk ook een beetje vergeten :S

  Nog nooit gedacht om die in het arabisch te laten maken (ben zelf van Pakistan, dus dat is geen probleem...). Ben eigenlijk meer een armbandjes persoon... ik ga zeker eens een kijkje op die site nemen... thanx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb het zelf nooit echt op naamkettingkjes, maar in het Arabisch vind ik het wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OHhh ik heb er ook eentje en ben hem kwijt gespeeld denk ik :( hoe lang kunnen we die korting nog gebruiken? Zou zeker en vast van pas komen!! Mooi trouwens hoor jouw naam in het Arabisch! Origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk idee, zeker nu de feestdagen er aan komen:). Ik zou persoonlijk ook niet voor met " Inge" rond lopen, maar ik vind het in Arabisch dan wel weer tof. De prijs valt reuze mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf dat je jouw naam ketting in het Arabische hebt laten maken. Ik vind het anders net zo'n naambordje en mensen die je niet kent (die lollig denken te zijn) gaan je dan bij je naam noemen. Daar zit ik niet op te wachten en vind dit soort kettingen ook een beetje kinderachtig voor mij. Maar jouw ketting vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oh waw, in het Arabisch! Ik studeer Arabistiek dus dit vind ik supercool :) WANT! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er net een besteld! Love it! ben benieuwd wanneer hij toekomt!
  xox

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram