zaterdag 18 februari 2012

The Muppets

Ik liet het jullie in een vorige post al weten, ik wou dolgraag eens een kijkje gaan nemen naar de nieuwste Disney film: The Muppets :). Gotta love Disney, right!
De film is uit sinds 15 februari 2012 en gisteren ging ik met mijn gezinnetje eindelijk een kijkje gaan nemen naar Kermit en zijn vrienden!

Het verhaal gaat over Walter, 's werelds grootste Muppet-fan, die met zijn broer Gary en diens vriendin Mary (love her retro outfits btw) op bezoek is in het oude, vervallen Muppet-theater. Hij vangt daar op dat oliebaron Tex Richman het gebouw wil kopen en wil afbreken om er naar olie te kunnen boren.
Walter, Gary en Mary gaan op zoek naar Kermit de Kikker en lichten hem in.
Het theater kan gered worden als de muppets het kopen voor 10 miljoen dollar, die ze zouden inzamelen door middel van een grootschalige televisieactie!
Kermit gaat op zoek naar al zijn oude vrienden om zo The Muppets terug bij elkaar te brengen.

Naast de superleuke Muppets, zoals Kermit, Miss Piggy, Fozzie, ... zie je er ook bekende gezichten als Jason Segel, Amy Adams, Jack Black, Whoopi Goldberg, Selena Gomez, ...

Als je zelf nog geen kijkje bent gaan nemen, zie hier dan de officiële trailer:Wij gingen zelf kijken naar de Nederlandstalige versie van de film.
Ik vond het een superleuke film, veel gelachen, en vond het ook echt een leuk, mooi verhaal.
Zeker een aanrader.

De film eindigde met het welbekende Mahna-Mahna liedje, waardoor het dan ook de hele weg naar huis in de auto gezongen werd, en de hele avond in mijn hoofd zat (wees gewaarschuwd als je op start klikt ;))


Gaan jullie de film zien?

Vergeet zeker niet de facebookpagina van Walt Disney Belgium te volgen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste disneyfilms en remakes!

12 opmerkingen:

 1. Ah, The Muppets, good old times, daar keek ik vroeger graag naar :) Denk wel dat ik deze film ga zien, hij ziet er leuk uit! :) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind de muppets show de allerbeste show ter wereld, was er aan verhanging toen ik jong was! Maar ik zou niet direct naar de film gaan, ik heb het niet zo met Disney verhalen omdat er altijd iets triestig gebeurt en ik kan daar dus niet tegen! enfin, ging compleet mee in de manie toen ik mijn muppet pull kocht, maar ik wist niet dat het van Disney was

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OMG ik wil die zien. Damn ik moet een kindje vinden die met me mee wilt anders lijkt het misschien een beetje belachelijk :p
  EN ik vind haar outfit ook super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die wil ik ook zeker nog zien ! Love the muppets :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil hem ook echt graag gaan zien, nu de BF nog overtuigen. Misschien als ik het mahna mahna liedje laat horen dat ik hem wel meekrijg.

  Kisses Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze staat het programma voor vanavond. De originele versie natuurlijk, want bij de nederlandstalige versies gaan er vaak grapjes verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem een tijdje geleden al gezien voordat hij in de bios was hihi. Lekker thuis op de bank met popcorn en genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet nog niet wanneer, maar ik ga sowieso ook nog eens naar deze film gaan kijken :D hij lijkt me inderdaad heel erg grappig...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij lijkt me wel leuk, maar hij trekt me niet heel erg. Ik denk dat we hem tzt gewoon thuis gaan kijken. Alexia is ook nog iets te klein voor de Bios.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik ken dat liedje nu al zo lang, maar ik wist niet dat het daarvan kwam!! Hihi!! Het is ook wel niet echt iets voor mij...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram