maandag 2 april 2012

Veet EasyWax Elektrische Roller

Ik gebruik vaak een gewoon scheermesje om mijn benen te ontharen, makkelijk en pijnloos, maar natuurlijk moet je het wel heel snel opnieuw gebruiken om je gladde benen te blijven behouden.
Toen ik de nieuwe Veet EasyWax elektrische roller kon uitproberen dacht ik even van, ai, dat gaat pijn doen, maar ik ging de uitdaging toch aan!

Met de Veet EasyWax elektrische roller breng je het professioneel resultaat van in een schoonheidsinstituut naar je eigen badkamer. 

Epileren met de EasyWax is:
Makkelijk en efficiënt: je hoeft enkel de wasvulling in het EasyWax apparaat te steken en laten opwarmen, na 20 min is de was verwarmd en klaar om aan te brengen.
Veilig: het apparaat warmt de was op en houdt ze op temperatuur.
Proper: het unieke rollersysteem zorgt voor een propere en homogene applicatie op de hele zone die je wil ontharen. Gedaan dus met was te morsen in de badkamer.
Multifunctioneel: de EasyWax is geschikt om zowel de benen als de armen te ontharen.

De wasvulling van de EasyWax bevat natuurlijk bijenwas, die de huid beschermt en hydrateert. Een zachte en natuurlijke verzorging voor alle huidtypes. Het resultaat? Na het epileren is de huid soepel en glad, en dat tot vier weken lang.

De EasyWax Elektrische Roller is elegant en vrouwelijk, een praktisch formaat dat handig is in gebruik en bovendien zijn de navullingen vervangbaar.
Een EasyWax kit bevat een EasyWax Apparaat, een sokkel voor in het stopcontact, een wasvulling, 12 strips en 4 nabehandelingsdoekjes.

Up to the test:
Als eerste, ik vind het apparaat er heel leuk uitzien, leuke kleuren en het ligt makkelijk in de hand en is ook makkelijk in gebruik.
Na 20 minuutjes is de was warm, maar zal nooit té warm zijn. Ook al laat je het langer in het stopcontact zitten, het blijft de juiste temperatuur behouden. Ook na het loskoppelen blijft het ongeveer 15 minuten op de juiste temperatuur.
Je brengt een fijne laag was aan op je been, van boven naar beneden. Breng een strip aan op de was, wrijf er wat over en trek het er dan snel af, van beneden naar boven.
Ik vind de pijn heel erg meevallen, ik had wat schrik om de eerste strip eraf te trekken, maar het was niet erg pijnlijk en de haartjes waren bijna direct allemaal verwijderd. 
Daarna kan je gebruik maken van de nabehandelingsdoekjes om de kleine wasresten te verwijderen, al kreeg ik ze er niet allemaal direct mee weg!

Ik had superzachte benen en de haartjes blijven veel langer uit dan als je gewoon een scheermesje zou gebruiken. Vier weken haalde ik zeker niet, maar ik kon toch gerust zeggen dat ik pas na 1 à 2 weken opnieuw meerdere haartjes zag verschijnen.
Ik vind de EasyWax ideaal om te gebruiken vlak voor je op vakantie vertrekt, dan hoef je geen scheermesje mee te nemen en je ook geen zorgen meer maken om je benen te ontharen!

Vanaf nu verkrijgbaar, EasyWax kit €18.99, wasnavulling €8.99

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie al was gebruikt om jullie benen te ontharen?

19 opmerkingen:

 1. Ik vind het erg interessant dat de was niet te warm kan worden ! Misschien ga ik deze in een moedige bui ook eens gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag de reclame ook deze week en dat wil ik ook graag eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook. Maar bij mij pakt hij niet alle haartjes dat vind ik wel jammer. Al blijven de haartjes wel langer weg dan met scheren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag deze vandaag nog. Ik dacht nog, 'eerst een review lezen en dan kopen'. Bedankt dus :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf bij m'n scheermesjes... ik ben niet zo'n waaghals. Bovendien vind ik scheermesjes goedkoper! Maar mocht ik nog een keer gaan kamperen op een camping met douchemuntjes... dan denk ik dat ik thuis eerst m'n benen toch maar eens ga waxen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat niet alle haartjes direct meekomen is vaak best normaal, niet alle haartjes zitten in dezelfde groeifase en sommige zijn dan ook net iets te klein om makkelijk mee te krijgen met de was.

  Vorig jaar heb'k (via avondschool) mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald waardoor ik vaak bij andere mensen de benen enzo onthaar met was. Maar bij mezelf heb ik het nog niet vaak gedaan omdat'k het net iets minder praktisch vind dan het laten doen.. dat apparaatje kan best praktisch zijn!
  ga dat zeker ook es proberen! prijs valt ook super mee precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag net de reclame vandaag! :) Klink goed! Ik denk dat ik het ga kopen! :)
  Alles voor gladde beentjes!

  xx

  http://jolenesfahiondiary.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik altijd een epilator maar deze wax"machine" spreekt me enorm aan. Het lijkt zo makkelijk en echt pijn doet dat toch niet meer. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het stond op mijn To do lijstje om te gaan halen. Nu kan ik niet meer wachten, ben super benieuwd! Bedankt voor de review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier had ik al over gelezen, lijkt mij wel een fijn apparaat! Handiger dan dat geknoei met een pot was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe lang doe je met zo één vulling?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik krijg door wax altijd irritatie op mijn been. Jammer genoeg is dit niks voor mij. Voor andere zou dit een ideale uitkomst zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb vroeger al was gebruikt van Veet en het was steeds een ongelofelijke knoeiboel. Kan ook aan mij liggen... Sindsdien laat ik mij waxen. Properder én sneller klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goeie review! Toch blijf ik liever gewoon Gilette in combinatie met scheerschuim gebruiken onder de douche. Mijn haargroei is gelukkig niet heel erg dus met 1x per week scheren kom ik er makkelijk mee weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb al één keertje was gebruikt om te ontharen, het resultaat was toen echt super mooi. Ik wil het nu graag nog eens proberen, misschien koop ik dit apparaatje ook wel :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heb er al veel reclame over gezien. Ik ben er wel benieuwd naar! In een moedige bui wil ik die wel eens uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Had de reclame ook al op tv gezien, maar wachtte liever op jouw testresultaten om hem eventueel aan te schaffen. Ik ga hem ook halen!!! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het lijkt me echt super handig om niet zo vaak te hoeve scheren,, maar ik denk dat ik liever vaak scheer dan dit gebruik.. Ik ben echt een sucker in dit soort dingenn! haha!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram