Mogelijk gemaakt door Blogger.

Veet EasyWax Elektrische Roller

Ik gebruik vaak een gewoon scheermesje om mijn benen te ontharen, makkelijk en pijnloos, maar natuurlijk moet je het wel heel snel opnieuw gebruiken om je gladde benen te blijven behouden.
Toen ik de nieuwe Veet EasyWax elektrische roller kon uitproberen dacht ik even van, ai, dat gaat pijn doen, maar ik ging de uitdaging toch aan!

Met de Veet EasyWax elektrische roller breng je het professioneel resultaat van in een schoonheidsinstituut naar je eigen badkamer. 

Epileren met de EasyWax is:
Makkelijk en efficiënt: je hoeft enkel de wasvulling in het EasyWax apparaat te steken en laten opwarmen, na 20 min is de was verwarmd en klaar om aan te brengen.
Veilig: het apparaat warmt de was op en houdt ze op temperatuur.
Proper: het unieke rollersysteem zorgt voor een propere en homogene applicatie op de hele zone die je wil ontharen. Gedaan dus met was te morsen in de badkamer.
Multifunctioneel: de EasyWax is geschikt om zowel de benen als de armen te ontharen.

De wasvulling van de EasyWax bevat natuurlijk bijenwas, die de huid beschermt en hydrateert. Een zachte en natuurlijke verzorging voor alle huidtypes. Het resultaat? Na het epileren is de huid soepel en glad, en dat tot vier weken lang.

De EasyWax Elektrische Roller is elegant en vrouwelijk, een praktisch formaat dat handig is in gebruik en bovendien zijn de navullingen vervangbaar.
Een EasyWax kit bevat een EasyWax Apparaat, een sokkel voor in het stopcontact, een wasvulling, 12 strips en 4 nabehandelingsdoekjes.

Up to the test:
Als eerste, ik vind het apparaat er heel leuk uitzien, leuke kleuren en het ligt makkelijk in de hand en is ook makkelijk in gebruik.
Na 20 minuutjes is de was warm, maar zal nooit té warm zijn. Ook al laat je het langer in het stopcontact zitten, het blijft de juiste temperatuur behouden. Ook na het loskoppelen blijft het ongeveer 15 minuten op de juiste temperatuur.
Je brengt een fijne laag was aan op je been, van boven naar beneden. Breng een strip aan op de was, wrijf er wat over en trek het er dan snel af, van beneden naar boven.
Ik vind de pijn heel erg meevallen, ik had wat schrik om de eerste strip eraf te trekken, maar het was niet erg pijnlijk en de haartjes waren bijna direct allemaal verwijderd. 
Daarna kan je gebruik maken van de nabehandelingsdoekjes om de kleine wasresten te verwijderen, al kreeg ik ze er niet allemaal direct mee weg!

Ik had superzachte benen en de haartjes blijven veel langer uit dan als je gewoon een scheermesje zou gebruiken. Vier weken haalde ik zeker niet, maar ik kon toch gerust zeggen dat ik pas na 1 à 2 weken opnieuw meerdere haartjes zag verschijnen.
Ik vind de EasyWax ideaal om te gebruiken vlak voor je op vakantie vertrekt, dan hoef je geen scheermesje mee te nemen en je ook geen zorgen meer maken om je benen te ontharen!

Vanaf nu verkrijgbaar, EasyWax kit €18.99, wasnavulling €8.99

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie al was gebruikt om jullie benen te ontharen?