Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dagje Zoo van Antwerpen met JBC en ZulupaPUWA

Vorige week donderdag trok ik naar de Zoo van Antwerpen!
De nieuwe zomercollectie van Walter Van Beirendonck voor ZulupaPUWA by JBC werd er in de namiddag voorgesteld, samen met de allereerste badmodecollectie!

Ik maakte er ineens maar een daguitstapje van met een vriendin en the kids!!
We vertrokken 's morgens met de trein richting Antwerpen! Uitstappen en we konden direct de zoo binnenwandelen, heel makkelijk dus!

Het was echt heel lang geleden dat ik nog eens naar de Zoo geweest was, dus ik vond het heel leuk er eens rond te wandelen en alle mooie dieren te zien! 's Middags gingen we er iets eten en daarna was het tijd om naar het defilé te gaan.

ZulupaPUWA is een kindercollectie te koop bij JBC, ontworpen door Walter Van Beirendonck. Voor de nieuwste zomercollectie werd de inspiratie gehaald uit ballonnenfiguurtjes. De kinderen die er aanwezig waren kregen ook allemaal een echte ballon in een leuk figuurtje mee naar huis!

De collectie is heel leuk en kleurrijk! Leuke zomere kleedjes voor de meisjes, stoere t-shirts voor de jongens en ook de badmodecollectie is heel leuk, met badpakjes en bikini's met strepen, ballonnenfiguurtjes of bloemenprints, zwembroekjes en zwemshorten met robotprints en ook leuke strandhanddoeken.

Na de show was er een echte ijskar aanwezig en konden we mee met de nieuwste rondleiding in de Zoo, "Zoo of Love", zo ga je met een gids bij alle dieren langs en kreeg je echte leuke info en weetjes! We hebben niet de volledige tour meegedaan, we hadden natuurlijk 's morgens al alle diertjes een bezocht, en het was dan ook tijd om terug met de trein naar huis te gaan!
Het was superleuk!!

Gingen jullie onlangs nog eens naar de Zoo? En wat vinden jullie van de nieuwe kids-collecties?

De badmodecollectie van ZulupaPUWA ligt vanaf 23 mei in alle JBC-winkels!