Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ik ga op reis en ik neem mee...

Joepie, morgenvroeg zit ik in het vliegtuig, hopelijk richting zon, naar het mooie Marrakech in Marokko.
Het is het eerste vliegtuigtripje voor the little guy, dus ik ben wel een beetje benieuwd, maar ik kijk er heel hard naar uit!Op het to-do lijstje: relaxen en genieten, kuieren in de soeks, proeven van al het lekkere eten, bezoekjes naar het Djemaa El-Fna plein, de Medersa Ali Ben Yousef en enkele van de prachtige tuinen, zoals de exotische Jardin Majorelle van wijlen Yves Saint Laurent.
Verder ben ik ook benieuwd naar de Ville Nouvelle, de nieuwere stadsdelen van Marrakech, met zijn mooie winkels en galeries en waar je naar het schijnt ook een heerlijk patisserie hebt, Al-Jawda, dus deze wil ik ook zeker eens bezoeken!
Maar ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn avonturen achteraf!

Dit weekend werd er hier thuis dus vooral lijstjes gemaakt (wat mag ik zeker niet vergeten, ...), wat last-minute-geshopt, kleren gewassen, gedroogd en gestreken, valiezen gemaakt, enz.


Mijn valies staat alvast klaar, producten uitgezocht (ik wil zoveel meenemen, maar ik moet jammer genoeg een selectie maken), kledij geselecteerd (altijd moeilijk om rokjes en t-shirts klaar te leggen als het hier zo koud is), ...

Nieuwe lectuur, check.

Nieuwe zonnebril van Silhouette, check.

Langs de apotheek, check. 
(Tip: bij de apotheek kan je een foldertje gaan halen met daarop de medicatie die je het beste meeneemt).

Ik heb altijd het gevoel dat ik iets vergeet, maar oh well, als dat het geval is dan koop ik het daar wel!
Ik ga nu genieten van enkele dagen vakantie, see you when I get back!!
Petra x