Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zomergeurtjes bij Estée Lauder: Bronze Goddess

Wat is het terug koud!! Vorig jaar in April hadden we zelfs zomerse temperaturen, er schoot dan wel niets meer over voor de zomermaanden zelf, dus dat willen dit jaar zeker vermijden!! Maar toch verlang ik echt naar wat meer zon en warmere temperaturen!

Om toch een beetje een zomers gevoel naar boven te brengen kies ik vaak voor kledij in felle kleurtjes, fellere lipstick en een heerlijk zomers parfum.
En daar weten ze bij Estée Lauder alles over en lanceren ze twee betoverende, vrouwelijke zomergeuren: Bronze Goddess Eau Fraîche en Bronze Goddess Capri.

Bronze Goddess Eau Fraîche is geen nieuwkomer, maar is ook voor deze zomer terug beschikbaar.
Hij is geïnspireerd door de warmte van luxe zonovergoten tropische stranden, voor het ultieme vakantiegevoel. Zijn geurtype is zonnig bloemig, met noten van kokosmelk, vanille, mandarijn, citroen, jasmijn, ...

Ik zelf heb de Bronze Goddess Capri!

Hij is de nieuwkomer bij Bronze Goddess, en de favoriet voor de zomer!
Hij is geïnspireerd door het eiland Capri en heeft een warm geurtype, met noten van zwarte bes, mandarijn, citroenbladeren, meiklokje, pioen, crèmeachtige vanille, ...

Hij ruikt inderdaad ook heerlijk zomers, een typische zomergeur maar heel gesofisticeerd. Het is ook niet echt een heel lichte geur, en hij blijft lang hangen! Ik heb er alvast een nieuwe favoriet bij!!
En hoe mooi ziet het flacon er niet uit! Het glazen flesje bestaat uit twee kleuren die in elkaar overlopen, blauw met oranje, dat echt doet denken aan water en strand, afgewerkt met een gestreepte gouden dop!
Ik vind ook de prijs een echte meevaller voor een 100ml flacon, dus bij mijn volgende parfumerie-bezoekje moet ik de Eau Fraîche (coconut-lover that I am) ook eens gaan besnuffelen!

Wat denken julllie ervan? Hebben jullie ook een favoriet zomerparfum?

Bronze Goddess Capri - Bronze Goddess Eau Fraîche 100 ml LE: €56.80
Verkrijgbaar vanaf 3 april 2012 bij oa. Inno en in de Estée Lauder verkooppunten.