Mogelijk gemaakt door Blogger.

First Clinique order!

Ik liet jullie hier al weten dat er eindelijk een onlineshop van Clinique is, en daar ben ik niet rouwig om!!
Clinique is één van mijn favoriete merken geworden, dus ik kon niet anders dan zo snel mogelijk een bestelling te plaatsen!
Mijn wishlist is trouwens al serieus lang geworden, maar ik heb me toch nog kunnen inhouden!

Ik koos voor:
- Clinique Exfoliating Scrub, een gezichtsscrub voor de vette huid!
- Clinique Line Smoothing Concealer
- Clinique Superfine Liner for Brows in Deep Brown, wenkbrauwpotlood

De verzending was gratis, hoera!!!, en bij elke bestelling kan je twee luxe samples uitkiezen die in je bestelling wordt gestoken, score!!
Ik koos voor de Clinique Repairwear Laser Focus, waar ik ook al superbenieuwd naar was, en de Clinique High Impact Mascara 3.5ml (die ongeveer de helft van een gewone mascara bevat, waarvoor je in de winkel €22 betaald, dubble score!!).

Er komen binnenkort zeker nog reviews aan van elk artikel, en ik ben van plan mijn Clinique collectie eens op een rijtje te zetten voor jullie, samen met mijn top 5, als jullie dat leuk zouden vinden?

Naar welke producten zijn jullie het meest benieuwd?
Hebben jullie al online geshopt bij Clinique?